Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lexibook Svietiaci reproduktor Stormtrooper

Zobraziť katalóg
Lexibook Svietiaci reproduktor Stormtrooper
Herná sada určené pre chlapcov a dievčatá, vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAif12349 Produktové číslo:  3380743070681
Lexibook Svietiaci reproduktor Stormtrooper Predaj skončil

Lexibook Svietiaci reproduktor Stormtrooper

Patríte medzi fanúšikov Hviezdnych vojen? V tom prípade by vám nemal chýbať svietiaci reproduktor Lexibook Stormtrooper, vďaka ktorému vytvoríte tie najlepšie zvukové a svetelné efekty v galaxii. Svietiaci reproduktor Lexibook má tvar prilby Stormtroopera a ukrýva v sebe veľa svetelných efektov. Dokáže prehrávať zvuk bezdrôtovo za pomoci technológie bluetooth, napríklad teda aj z vášho mobilného telefónu.

Kľúčové vlastnosti svietiaceho reproduktora Lexibook Stormtrooper

  • Svietiaci reproduktor v tvare prilby Stormtroopera zo Star Wars
  • Disponuje bezdrôtovou technológiou bluetooth
  • Možnosť svetelných efektov
  • Reaguje na rytmus hudby
  • Vhodný do interiéru aj exteriéru
  • Možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu
  • Reproduktor Stormtrooper je vodoodolný
  • Akumulátor vydrží až osem hodín prevádzky

Svetelné efekty reproduktora na motív Star Wars

Svietiaci reproduktor Lexibook Stormtrooper dokáže osvetliť vnútorné aj vonkajšie prostredie. Farebná škála jeho osvetlenia obsahuje červenú, oranžovú, zelenú, modrú alebo fialovú farbu. Môžete s ním vytvoriť rôzne svetelné efekty vrátane režimu, kedy reproduktor svieti farbami v rytme hranej hudby. Svietiaci reproduktor Lexibook Stormtrooper má tlačidlo, ktorým zmeníte typ svetla. Dlhým stlačením reproduktor zapnete a vypnete, krátkym stlačením môžete prepínať medzi farbami a svetelnými efektmi.

Ovládanie reproduktora Lexibook Stormtrooper smartfónom

Svietiaci reproduktor Lexibook Stormtrooper je možné ovládať aj vďaka mobilnej aplikácii Decotech, ktorú môžete stiahnuť zadarmo v App Store a Google Play Store pre zariadenia iOS a Android. Zaiste oceníte tiež vodoodolnosť IP44, vďaka čomu môžete reproduktor používať vonku bez ohľadu na počasie. Prenosný reproduktor Stormtrooper má vstavaný akumulátor, na ktorý vydrží hrať až osem hodín.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Typ
Pre staršie deti Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Svetlo mení farby Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Určenie

Typ
Pre staršie deti Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Svetlo mení farby Hotovo!
Poznámka:
» Všetky detské nočné svetlá
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lexibook Svítící reprodukt Stormtrooper. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lexibook Stormtrooper Leuchtender Lautsprecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lexibook Stormtrooper Leuchtender Lautsprecher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lexibook Rohamosztagos Világító hangszóró.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií