Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Lietadlá - Požiarnicky tréning Benzínová pumpa

Zobraziť katalóg
Lietadlá - Požiarnicky tréning Benzínová pumpa
Herná sada – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa3762a Produktové číslo:  ASRT0887961099690

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lietadlá - Požiarnicky tréning Benzínová pumpa Predaj skončil

Lietadlá - Požiarnicky tréning Benzínová pumpa

Zažite nekonečnú zábavu s vlastným požiarnickym trénovacím centrom a benzínovou pumpou. Zachráňte svet pred požiarom a vycvičte svoje lietadlá v interaktívnej súprave, ktorá bola vytvorená podľa známeho animovaného filmu Lietadlá: Záchranári z produkcie Walta Disneyho. Súčasťou súpravy je aj populárny mechanik Maru, ktorý je zasväteným odborníkom na motory lietadiel. Dokáže tiež doplniť nádrž lietadla a pripraviť runway na bezpečný odlet. Deti si tak opäť prežijú svoje obľúbené dobrodružstvo so známymi hrdinami a potrénujú záchranárske dovednosti. Získajte aj ďalšie herné súpravy tohto radu a doplňte zbierku novými záchranármi!


Kľúčové vlastnosti

  • Herná súprava je inšpirovaná animovaným filmom Lietadlá: Záchranári
  • Súčasťou balenia je pohyblivý mechanik Maru
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vek 4+
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lietadlá - Požiarnicky tréning Benzínová pumpa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Letadla - Požární trénink Benzínová pumpa .
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií