Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ludi Hracia ohrádka, stan a tunel Dinosaurus

Zobraziť katalóg
Ludi Hracia ohrádka, stan a tunel Dinosaurus
Detský nábytok – 3dielna súprava stanu v tvare kocky a valca a hracej ohrádky, preliezačka alebo schovávačka a plocha na hranie, s 30 loptičkami, vhodné pre deti od 24 mesiacov
Kód:  HRAkn0902 Produktové číslo:  3550839928497 Stránky výrobcu
Ludi Hracia ohrádka, stan a tunel Dinosaurus Predaj skončil

Ludi Hracia ohrádka, stan a tunel Dinosaurus

Keď je vonku daždivo a vaše deti sa nemôžu ísť hrať na preliezky, zaobstarajte im preliezku do bytu. 3-dielna súprava stanu v tvare kocky, valca a hracej ohrádky slúži zároveň ako preliezačka, tajná schovávačka a plocha na hranie. Jednotlivé diely môžete používať samostatne alebo ich spojiť pomocou úchytov na suchý zips. Súčasťou balenia je aj 30 loptičiek, pretože aká to je zábava bez farebných loptičiek? Sieťované steny a veľké otvory hracej súpravy zaisťujú dobré vetranie. Jednoduchý systém skladania umožňuje rozloženie a zloženie jednotlivých dielov behom pár minút. Všetky tri diely sa navyše dajú zložiť do priloženej tašky na zips, takže nezaberajú miesto, keď sa v nich dieťa zrovna nehrá. Hracia súprava je vďaka tomu tiež ideálnym spoločníkom na dovolenky.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje stan, tunel a ohrádku, ktoré je možné používať samostatne alebo spolu
  • Dá sa ľahko zložiť a uschovať
  • S motívom dinosaurov
  • Sieťovaná ohrádka aj stan sú mäkké a bezpečné
  • Súčasťou balenia je aj 30 plastových loptičiek
  • Vhodná pre deti od 24 mesiacov

Špecifikácia:

Rozmer stanu:
80 × 80 × 80 cm

Rozmer tunela:
75 × 45 cm

Rozmer ohrádky:
80 × 80 × 50 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ludi Hracia ohrádka, stan a tunel Dinosaurus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Hrací ohrádka, stan a tunel Dinosaurus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Spielen Laufstall, Zelt und Tunnel Dinosaurier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Spielen Laufstall, Zelt und Tunnel Dinosaurier. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ludi járóka, sátor és alagút - Dinoszaurusz.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií