Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MaDe Lamborghini

Zobraziť katalóg
MaDe Lamborghini
Elektrické auto pre deti vhodné pre dievčatá aj chlapcov, nosnosť do 30kg, rozmery auta: 72.5cm×131cm×48cm, hmotnosť auta: 26.8kg, maximálna rýchlosť: 8km/h, dĺžka jazdy na jedno nabitie: 120min, celkový výkon motorov: 12W, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAb1260 Produktové číslo:  8590756047104

MaDe Lamborghini

Nebojte sa pustiť deti za volant parádneho športiaka. Detské elektrické auto v licencii Lamborghini od MaDe v krásnej červenej farbe vyzerá ako naozajstné. Toto jednomiestne fáro dieťa ovláda pomocou volantu, radiacej páky a pedálov. Vďaka 2,4 GHz diaľkovému ovládaču ale bude mať jazdu vždy plne pod kontrolou dospelá osoba. Auto má zabudované FM rádio a multifunkčný zvukový panel so vstupmi na rôzne nosiče hudby. Športiak má funkčné svetla, je vybavený bezpečnostným pásom a gumovými kolesami s odpružením. Frajerskou vychytávkou sú výklopné dvere. Lamborghini od MaDe je vhodné pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti detského elektrického auta Lamborghini – červené

  • Darček na splnenie chlapčenských snov
  • Detské auto Lamborghini od MaDe s 2,4 GHz diaľkovým ovládaním
  • S integrovaným FM rádiom a multifunkčným zvukovým panelom
  • Predné a zadné LED svetlomety možno rozsvietiť a zhasnúť
  • Elektrické auto má gumové kolesá s odpružením a tlmičmi
  • Dvere sa otvárajú vyklopením nahor
  • Sedadlo je vybavené bezpečnostným pásom
  • Detské elektrické auto Lamborghini je pre deti od 3 rokov

Luxusná vychádzka s obľúbenou hudbou

Elektrický športiak Lamborghini sa štartuje tlačidlom. Po naštartovaní sa autíčku rozsvietia predné a zadné LED svetlomety, ktoré možno neskôr zhasnúť, a deti si môžu začať prehrávať obľúbenú muziku. A to buď z integrovaného FM rádia alebo multifunkčného zvukového panelu s ovládačom hlasitostina prehrávanie mp3 a so vstupom na SD karty, AUX a USB.


Bezpečná a komfortná jazda v Lamborghini

Detské autíčko Lamborghini je vybavené gumovými kolesami, ktoré sú navyše všetky odpružené, a s tlmičmi, aby jazda bola pokojná a príjemná. Športiak môže ísť vpred a vzad. Režim jazdy a rýchlosť si deti zvolia na radiacej páke. Sedadlo malého vodiča je vybavené bezpečnostným pásom.

Dobíjanie a prevádzka auta

Detské elektrické auto sa dobíja pomocou nabíjačky, ktorá je súčasťou balenia. Doba nabíjania je min. 8 hodín. Doba prevádzky autíčka je 1 až 2 hodiny v závislosti od rýchlosti, hmotnosti vodiča a náročnosti terénu. Detské auto Lamborghini dosahuje rýchlosť 3 až 8 km/h.

Akumulátor:
1× 12 V, 7 Ah

Rozmery:
131 × 72,5 × 48 cm

Nosnosť:
30 kg

Hmotnosť:
26,8 kg

Doba nabíjania:
8 hod

Doba jazdy:
1 – 2 hod

Rýchlosť:
3 – 8 km/h

Obsah balenia:
1× autíčko Lamborghini
1× návod
1× montážna sada
1× akumulátor
1× nabíjačka


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MaDe Lamborghini
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MaDe Lamborghini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MaDe Lamborghini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MaDe Lamborghini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MaDe Lamborghini.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií