Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Malý mechanik - Eiffelova veža

Zobraziť katalóg
Malý mechanik - Eiffelova veža
Stavebnica 447 kusov, doporučený vek od 8 rokov
Kód:  HRAif0004 Produktové číslo:  8590756907880
Malý mechanik - Eiffelova veža Predaj skončil

Malý mechanik - Eiffelova veža

Originálna sada Malý mechanik zo série Hrej Series a Creative je určený všetkým tvorivým a zručným deťom. Unikátny projekt budovania modelu Eiffelovej veže zahŕňa až 447 rôznych častí vysoko kvalitného plastu a kovu . Jednotlivé kusy sú namontované pomocou skrutiek a matiek. Súprava obsahuje špeciálne skrutkovače a kľúč na uťahovanie skrutiek a matiek. Jednotlivé diely dávajú modelu skutočný vzhľad. Súprava je vhodná pre deti od 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Model modelu Eiffelovej veže
  • Obsahuje 447 kusov kovu a plastu
  • Súčiastky sa skrutkujú spolu s dodanými skrutkami a maticami
  • K dispozícii je tiež skrutkovač a kľúč
  • Vhodné pre deti od 8 rokov

Zábava na dlhé chvíle

Dajte malým deťom príležitosť zažiť jedinečné chvíle zábavy pri dokončení vlastného projektu. Modely je možné prehrávať alebo hrať na poličke. Modelovanie pomáha deťom rozvíjať manuálne zručnosti, kreativitu a priestorovú predstavivosť .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Malý mechanik - Eiffelova veža
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Malý mechanik - Eiffelova věž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Malý mechanik - Eiffelova věž. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Malý mechanik - Eiffelova věž. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kis szerelő - Eiffel-torony.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií