PET PET

Malý mechanik – Motorka

Zobraziť katalóg
Malý mechanik – Motorka
Stavebnica – 257 dielikov, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAif0003 Produktové číslo:  8590756908009
Malý mechanik – Motorka Predaj skončil

Malý mechanik – Motorka

Originálna stavebnica Malý mechanik z radu Hraj sa a tvor je určená všetkým kreatívnym a šikovným deťom. Jedinečný projekt na stavbu modelu motorky obsahuje 257 rôznych dielikov z kvalitného plastu a kovu. Jednotlivé dieliky sa k sebe montujú pomocou skrutiek a matičiek. Súčasťou súpravy sú špeciálne skrutkovače a kľúče na doťahovanie skrutiek aj matíc. Samozrejmosťou sú aj unikátne súčiastky, ktoré dodávajú modelu reálny vzhľad. Pri motorke ide o otáčavé kolesá, riadidlá, sedadlo a ďalšie detaily. Stavebnica je vhodná pre deti od 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Stavebnica modelu motorky
  • Obsahuje 257 dielikov z kovu a plastu
  • Dieliky sa k sebe montujú pomocou dodaných skrutiek a matíc
  • Súčasťou balenia je aj skrutkovač a kľúč
  • Vhodná pre deti od 8 rokov

Zábava na dlhé chvíle

Dajte možnosť malým majstrom zažiť jedinečné chvíle zábavy pri dokončovaní vlastného projektu. S vyhotovenými modelmi sa deti môžu následne hrať. Stavanie modelov napomáha deťom rozvíjať manuálnu zručnosť, kreativitu aj priestorovú predstavivosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Malý mechanik – Motorka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Malý mechanik - Motorka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kleiner Mechaniker Bausatz - Motorrad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kleiner Mechaniker Bausatz - Motorrad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kis szerelő - Motorkerékpár.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií