Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mattel Barbie - Hviezdna galaktická

Zobraziť katalóg
Mattel Barbie - Hviezdna galaktická
Bábika odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa9226 Produktové číslo:  0887961379440 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Barbie - Hviezdna galaktická Predaj skončil

Mattel Barbie - Hviezdna galaktická

Cestuj s Barbie galaxiou plnou trblietavých hviezd a farebných postavičiek. Lebo jej dobrodružstvo sa odohráva mimo našu planétu. Spolu s Kenom a ďalšími kamarátmi precestujú celý vesmír. Postavička je inšpirovaná vesmírnym fantasy filmom Barbie Vo hviezdach. Spolu so svojou lietajúcou mačičkou je hviezdna galaktička hlavnou hrdinkou. Je oblečená do prekrásnej ružovej kombinézy, so sukňou doplnenou zaujímavými zipsami, holografickej vesty, modrom pásiku a v strieborných topánkach. Trblietavé blond vlasy so striebornými prúžkami má stiahnuté do copu a ozdobené sponkou s modrou hviezdou. Vhodné pre deti od 3 rokov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Barbie oblečená do hviezdnej róby
  • Inšpirovaná filmom Barbie Vo hviezdach
  • Galaktické oblečenie s množstvom trblietavých doplnkov
  • Vrátane lietajúcej mačičky a vodítka
  • Vlasy s trblietavými pramienkami stiahnuté gumičkou
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Lietajúca mačička

Obrovské dobrodružstvo zažiej vaša princezná aj s mačičkou, ktorá naozaj lieta! S Barbie sú to dve nerozlučné kamarátky. Preto jej musíte dať do ruky mačacie vodítko a stlačiť tlačidlo na nohe bábiky. Roztomilé zvieratko tak vyletí do vzduchu a začne sa vznášať. Predvedie vám neuveriteľný rozprávkový let. Maznáčik má na hlavičke striebornú helmu s dvoma ružovými vrtuľami. 

 

Film plný fantázie

Bábika oblečená do hviezdnej róby a spolu s ňou aj veľa ďalších postavičiek Barbie sú inšpirované filmom Barbie vo hviezdach. Vo filme je špeciálny tím, ktorý sa snaží zachrániť hviezdy a teda aj celú galaxiu. Zozbieraj si všetky postavičky z tejto edície. Pripomeňte si tak svoje obľúbené filmové scény alebo popustite uzdu svojej vlastnej fantázii a možnosti vašej hry budú siahať až na koniec vesmíru!

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Barbie - Hviezdna galaktická Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Hvězdná galaktička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Puppe mit einer fliegenden Katze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Puppe mit einer fliegenden Katze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie - Csillagközi űrutazó.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií