AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Mattel Cars transformujúci sa Mack skok z veže

Zobraziť katalóg
Mattel Cars transformujúci sa Mack skok z veže
Auto odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif0606 Produktové číslo:  0887961367843 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Cars transformujúci sa Mack skok z veže Predaj skončil

Mattel Cars transformujúci sa Mack skok z veže

Obľúbené postavy známe z animovanej rozprávky Cars sa vracajú v novom akčnom kabátiku. Chcete sa vydať na výlet, alebo si užiť trochu adrenalínu a vžiť sa do kože kaskadéra? S novým setom, ktorého hlavným hrdinom je Mack, zvládnete oboje: Urobte z Macka ťahač, naložte ďalších kamarátov a vyrazte na dlhú cestu za dobrodružstvom. Urobte si prestávku, zaparkujte a objavte skrytý talent, ktorý sa v Mackovi skrýva. Odpáľte ho z vysokej rampy hore k nebesiam a staňte sa svedkami jeho neohrozeného skoku z veže. Vhodné pre deti od 4 rokov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Obľúbení hrdinovia z animovanej rozprávky Cars v novom kabátiku
  • Zábava na dlhé hodiny
  • Akčné možnosti hry
  • Sledujte kaskadérske kúsky
  • Vydajte sa na výlet do ďalšej destinácie
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je rozměr auta?Děkuji

Diskusia a poradňa k Mattel Cars transformujúci sa Mack skok z veže
Príslušenstvo pre Mattel Cars transformujúci sa Mack skok z veže Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Cars Transformující se Mack s skok z věže. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Cars Transformující se Mack s skok z věže. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Cars Transformující se Mack s skok z věže. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Cars átalakítható Mack ugrás a toronyból.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií