Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Mattel Fisher Price Mega Bloks - Nákladiak 2v1

Zobraziť katalóg
Mattel Fisher Price Mega Bloks - Nákladiak 2v1
Stavebnica odporúčaný vek od 1 do 5 rokov
Kód:  HRAa9452 Produktové číslo:  0887961323405
Mattel Fisher Price Mega Bloks - Nákladiak 2v1 Predaj skončil

Mattel Fisher Price Mega Bloks - Nákladiak 2v1

Udělejte radost svému dítěti s novou stavebnicí Mattel Fisher Price Mega Bloks - Náklaďák 2v1 i s doplňky. Máte k dispozícii dve možnosti, ako toto silné auto využiť. Prvou možnosťou je klasické nákladné auto, ktorým môžete odvážať na stavbu kostečky.

Druhou možnosťou je prestavba na výkonný buldozér, ktorým môžete kocky hrnúť na jednu hromadu a pripraviť ich pre stavbu. Součástí stavebnice je postavička řidiče a samozřejmě hromada kostiček na převážení. Stavebnice je vhodná pro děti od 1 do 5 let. Nespornou výhodou stavebnice je rozvíjanie jemnej motoriky a myslenia vášho dieťaťa.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

hlavné prednosti

  • Dve možnosti využitia nákladiaku
  • Stavebnica zlepšuje jemnú motoriku detí
  • Súčasťou je postavička vodiča aj kocky
  • Vhodná pre deti od 1 do 5 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Fisher Price Mega Bloks - Nákladiak 2v1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks - Náklaďák 2v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Mega Bloks - LKW-2v1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Mega Bloks - LKW-2v1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Fisher Price Mega Bloks - Truck 2v1.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií