Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vláčik Tomáš - Set Demolácia v dokoch

Zobraziť katalóg
Vláčik Tomáš - Set Demolácia v dokoch
Vláčik - odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0656 Produktové číslo:  0887961368208

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vláčik Tomáš - Set Demolácia v dokoch Predaj skončil

Vláčik Tomáš - Set Demolácia v dokoch

Herný set Demolácia v dokoch zo známeho seriálu príbehov Rušeň Tomáš a jeho priatelia ponúka nové dobrodružstvá, ktoré si môžu vaše deti samy vymyslieť, zinscenovať a zahrať. Tentoraz sa bude príbeh odvíjať v dokoch, kde žeriav Cranky má problém s nákladom, ktorý sa mu poriadne rozkýval a nešťastnou náhodou zbúral priľahlú budovu aj všetko ďalšie príslušenstvo okolo. A kto mu pomôže? Mašinka Tomáš sa už blíži, ale prejde alebo ho to tiež zastaví? Nechajte svoje deti strhnúť príbehom, ktorý budú vymýšľať a vytvárať sami. Vitajte na ostrove Sodor... 

Sada obsahuje mašinku Tomáša. Zložiteľné koľaje, po ktorých mašinka sama jazdí. Ďalej tu nájdete pohyblivý žeriav s hákom na zavesenie nákladu, náklad, budovy, ktoré sa nákladom nechajú rozbúrať a ďalšie príslušenstvo ako napr. barely.

kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje mašinku, koľaje a mnoho príslušenstva.
  • Rozvíja fantáziu, manipulačné schopnosti a hra bude zakaždým iná.
  • Vhodne pre deti od 3 rokov.
  • Požadované 2 AAA batérie.

Hernú sadu Demolácia v dokoch je možné prepojiť aj s ďalšími hernými setmi, čím sa možnosti využitia a hrania ešte znásobia, čo vaše deti určite ocenia. Čím viac komponentov, tým prepracovanejšie hry, väčší priestor pre fantáziu a dlhšia doba, kedy sa budú vaše deti spokojne hrať.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vláčik Tomáš - Set Demolácia v dokoch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mašinka Tomáš – Set Demolice v docích. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomas & Freunde Trackmaster Demolition at the Docks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomas & Freunde Trackmaster Demolition at the Docks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Fisher Price Thomas Track Master - Pusztítás a dokkban.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií