PET PET

Mega Bloks Vytvorte si Mašinka - Tomáš

Zobraziť katalóg
Mega Bloks Vytvorte si Mašinka - Tomáš
Stavebnica Odporúčaný vek od 1 do 5 rokov
Kód:  HRAif0670a Produktové číslo:  ASRT0887961397185
Mega Bloks Vytvorte si Mašinka - Tomáš Predaj skončil

Mega Bloks Vytvorte si Mašinka - Tomáš

Chcete potešiť svojmu malému staviteľovi novú súpravu? Nebudete robiť chybu s touto hrou Mega Bloks! Tomáš z rozprávky o Mašinke Tomáš už nemôže čakať na to, aby si deti zriadili a hrajú s nimi. Sada obsahuje 5 kusov, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby vyhovovali najmenším deťom. Budova stavia na rozvoji motorizmu a tvorivosti. Môžete pridať Percy k ostatným vlakom priateľom z rozprávky.

Hlavné výhody

  • Tomášova zostava detí Tomáš z Mašinky Tomáš
  • Dostatočne veľké kocky
  • Sada obsahuje 5 ľahko skladateľných kusov
  • Môže sa kombinovať s inými vlakmi z tejto série
  • Je vhodný pre deti od 1 roka

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mega Bloks Vytvorte si Mašinka - Tomáš
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks Sestav si Mašinku – Tomáš. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mega Bloks Sestav si Mašinku – Tomáš. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mega Bloks Sestav si Mašinku – Tomáš. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mega Bloks Építsd meg Mašinkát - Tomášot.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií