Alza pre firmy

Stavebnice

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Vhodné od
0 rokov
18 rokov
-
Materiál
Plast
(1918)
Papier
(400)
Kartón
(309)
Drevo
(268)
Kov
(110)
Počet dielikov
0 ks
10001 ks
-
Téma
Filmy a seriály
(630)
Zvieratá
(570)
Dopravné prostriedky
(384)
Iná téma
(353)
Fantasy
(175)
Najnovšie objednávky

Stavebnica a puzzle sú vhodné nielen pre všetkých malých architektov, ale aj pre tých, ktorí radi niečo tvoria. Veľkou výhodou tohto typu hračiek je rozvoj zručností vášho dieťaťa. Vďaka stavebniciam a puzzle bude manuálne zručnejšie, trpezlivejšie, vytrvalejšie a kreatívnejšie. Aký typ stavebnice sa hodí pre vášho malého staviteľa?

Pokračovať

Najznámejšie detské stavebnice všetkých čias – ktoré máme v ponuke?

Detské stavebnice nájdete v takom množstve rôznych vyhotovení, že nie je možné si nevybrať. Niektoré druhy sa hodia aj pre najmenšie deti, iné vyžadujú väčšiu zručnosť a sú určené pre staršie deti. Moderné verzie ponúkajú veľa možností a neuveríte, čo všetko z nich môžete postaviť. Aké druhy sú v ponuke?

Puzzle patria medzi obľúbené detské skladačky

Skladanie puzzle je tvorivá činnosť, ktorá rozvíja predovšetkým logické myslenie detí. V súčasnej dobe si okrem klasických puzzle môžete poskladať tiež puzzle drevené, penové, detské či populárne 3D priestorové puzzle.

  • Odporúčaný vek: od 3 rokov.

Interaktívna stavebnica GraviTrax sa hrá s konceptom gravitácie

Interaktívna stavebnica GraviTrax pracuje so silou gravitácie aj proti nej. Deti tvoria z plastových šesťhranných dielikov čo najzaujímavejšiu guľôčkovú dráhu, pomocou ktorej si precvičia fyzikálne zákony. Medzi dielikmi sa nájde aj urýchľovač guľôčky, katapult a ďalšie vymoženosti, vďaka ktorým bude hra ešte napínavejšia.

  • Odporúčaný vek: od 8 rokov.

Merkur je obľúbená kreatívna stavebnica pre chlapcov

Základom niekoľkými generáciami preslávenej Merkur stavebnice pre chlapcov sú kovové prúžky, z ktorých pomocou skrutiek a matičiek postavíte najrôznejšie dopravné prostriedky. Hra podporuje manuálnu zručnosť, technické myslenie a trpezlivosť. Okrem detí dokáže skvele zabaviť aj rodičov, a to najmä technicky zameraných oteckov.

  • Odporúčaný vek: od 6 rokov.

Interaktívna stavebnica Playmobil ukáže deťom reálny aj nereálny svet

Interaktívna stavebnica Playmobil sa vyznačuje tematicky zameranými hernými súpravami. Tieto stavebnice pre dievčatá ponúkajú činnosti ako varenie jedla v kuchyni, kupovanie svadobných šiat či staranie sa o domček. Chlapci si zasa obľúbia rytierske, pirátske alebo športové edície. Výhodou je kombinovateľnosť všetkých typov stavebníc Playmobil.

  • Odporúčaný vek: od 1,5 roka.

Kreatívna sada stavebnice Seva ponúka možnosť postaviť úplne čokoľvek

Podstatu stavebnice Seva tvoria modré podlhovasté kocky a biele spojovacie dieliky. Z tohto základu je možné vytvoriť model prakticky čohokoľvek – lietadla, auta, domu či traktora. Seva stavebnica obsahuje aj príslušenstvo pre detailnejšie modelovanie, takže si výsledný výtvor môžete pokojne aj vystaviť alebo sa s ním hrať.

  • Odporúčaný vek: od 4 rokov.

Stavebnica pre chlapcov Cobi je zameraná na vojnovú tematiku

Cobi stavebnice pre chlapcov sú určené pre všetkých milovníkov vojnovej a vojenskej tematiky, ktorí chcú zažiť vojnové dobrodružstvá. Z kociek možno postaviť všetko potrebné pre misiu – tanky, lietadlá, autá Jeep, tornáda, stíhačky či vrtuľníky. Stavebnica pre deti Cobi zábavnou formou vyvoláva u ratolestí záujem o históriu a precvičuje trpezlivosť aj kreativitu.

  • Odporúčaný vek: od 6 rokov.

Teifoc stavebnica pre deti obsahuje skutočné tehly

Stavebnice Teifoc umožnia, že sa deti premenia na skutočných staviteľov. Kreatívne súpravy, z ktorých je možné postaviť rôzne domy a pevnosti, obsahujú miniatúry pálených tehličiek, maltu aj murársku lyžicu. Tieto stavebnice pre deti sú šetrné k životnému prostrediu a dieliky z jednotlivých súprav môžete medzi sebou kombinovať.

  • Odporúčaný vek: od 6 rokov.

Elektronická stavebnica pre chlapca Boffin je vhodná pre všetky šikovné ručičky

Boffin stavebnice pre chlapcov zahŕňajú zostavenie elektrických obvodov. Umiestňovaním súčiastok na základnú dosku si deti môžu vytvoriť nespočet projektov od lampičky cez požiarnu sirénu až po detektor lži. Najšikovnejší elektrikári si môžu vymyslieť aj vlastné projekty. Zariadenie funguje na batérie.

  • Odporúčaný vek: od 8 rokov.

Pred kúpou akejkoľvek skladačky pre deti sa uistite, či sú batérie súčasťou balenia, alebo ich musíte kúpiť zvlášť.

Mega Blocks stavebnica pre malých aj veľkých staviteľov

Mega Blocks sú stavebnicové kocky, z ktorých si deti môžu postaviť vláčik, autíčko či zvieratká. Pre väčšie deti je tu k dispozícii policajné auto, vojenský vrtuľník či postavy zo seriálu Hra o tróny. Táto stavebnica pre deti je vhodná na precvičenie jemnej motoriky, ale aj rozvinie ich tvorivosť.

  • Odporúčaný vek: od 1 roka.

LEGO – obľúbená stavebnica detí každého veku

LEGO stavebnice patria medzi tie najznámejšie už dlhý čas. LEGO detské stavebnice sú zložené z pestrofarebných dielikov, minifigúriek a ďalšieho herného príslušenstva. Z LEGO skladačky pre chlapcov či dievčatá si môžete postaviť úplne čokoľvek, záleží len na jej type. Dom, auto, vlak alebo napríklad hrad – všetko, čo vám fantázia dovolí.

  • Odporúčaný vek: od 1,5 roka.

Pre tých najmenších poslúžia stavebnice LEGO DUPLO, ktoré si vďaka väčším dielikom užijú aj najmladší stavitelia už od 1,5 roka.

Drevené kocky deti využijú na stavanie hradieb, domov či iných budov

Drevené kocky sú ideálne pre najmenšie deti. Z kociek deti môžu stavať nekonečné hradby, budovy či poznávať prvé tvary. Ocenia ich však tiež rodičia, a to obzvlášť malých detí, ktoré ešte nemajú takú zručnosť a mohli by krehkejšie hračky rozbiť. Deti totiž drevené kocky len tak nerozbijú.

  • Odporúčaný vek: od 1 roka.

Guľôčkové dráhy nie sú len pre malé deti

Guľôčkové dráhy sú veľmi zábavné. Postaviť dráhu a pustiť po nej guľôčku znie veľmi jednoducho, avšak celý priebeh môže byť pekne zamotaný. Za všetku usilovnosť, kreativitu a logické myslenie pri stavaní je dieťa odmenené v momente, keď guľôčka doputuje do cieľa presne tak, ako si naplánovalo.

  • Odporúčaný vek: od 3 rokov.

Interaktivita je dôležitý faktor pre rozvoj dieťaťa – zadovážte deťom interaktívne hračky

Interaktivita medzi dieťaťom a hračkou je veľmi dôležitá, vďaka tomu si dieťa ľahko udrží pozornosť a hra ho neprestane baviť. Interaktívne stavebnice alebo hračky sú vytvorené pre rozvoj dieťaťa. Vďaka nim sa naučia základné zručnosti, ako je rozpoznávanie geometrických tvarov, počítanie, rozpoznávanie písmen alebo dokonca čítanie.

Najobľúbenejšie interaktívne stavebnice podľa materiálov

Interaktívne stavebnice sa vyrábajú z rôznych materiálov a môžu sa líšiť aj spôsobom, akým sa skladajú. Deti väčšinou začínajú pri drevených kockách a plastových stavebniciach, neskôr sa môžu dostať aj ku kovovým alebo elektronickým skladačkám, ktoré obsahujú malé dieliky a sú náročnejšie na predstavivosť a celkovú zručnosť.

Drevená stavebnica je vhodná pre rôznorodé stavanie

Drevené stavebnice sú určené deťom, ktoré rady niečo tvoria a vyrábajú. S drevenou stavebnicou si môžu postaviť vlastné 3D modely podľa ľubovôle. Lietadlo, veža, chata, dom, ale aj neobvyklé budovy, ako sú radnica, vodný mlyn alebo napríklad kostol. Navyše tiež rozvíjajú detskú kreativitu a modelovacie schopnosti.

  • Odporúčaný vek: od 2 rokov.

Plastové stavebnice pre deti prinášajú veľa zábavy

Plastové stavebnice potešia najmä najmenšie deti. Súpravy obsahujú veľa rôznych farieb a tvarov, s ktorými môžu tvoriť jedinečné umelecké diela. Plastová stavebnica pre deti podporuje koordináciu, vytrvalosť a manuálnu zručnosť.

  • Odporúčaný vek: od 1 roka.

Kovové stavebnice využijú už staršie deti

Kovové stavebnice sa hodia pre zručných staviteľov. Súčiastky z kovu sú pevné a držia pohromade pomocou matiek či zárezov, do ktorých zapadajú. Deti si z nich vyrobia obľúbené roboty či modely áut, lietadiel a budov.

  • Odporúčaný vek: od 6 rokov.

Magnetické stavebnice zaujmú všetkých milovníkov magnetov

Magnetické stavebnice zoznámia deti s fyzikálnymi zákonmi a fungovaním magnetizmu. Z magnetických súčiastok si pri troche fantázie postavia vozidlá, domčeky či šmykľavku pre autíčka. Pustiť sa môžu ale aj do vytvárania bláznivých geometrických tvarov a chemických štruktúr.

  • Odporúčaný vek: od 3 rokov.

Elektronická stavebnica pre chlapcov rozvíja technické myslenie

Elektronické stavebnice sú ideálne pre všetky deti, ktoré sa zaujímajú o elektroniku a všetko s ňou spojené. Stavanie funguje na princípe spájania súčiastok na základnej doske a skladania vlastných modelov, či už podľa manuálu, alebo fantázie. Elektronické stavebnice pre chlapcov podnecujú v deťoch zvedavosť a technické myslenie.

  • Odporúčaný vek: od 6 rokov.

i

Penová a molitanová stavebnica prinesie zábavu tým najmenším deťom

Tie najmenšie deti si určite obľúbia penové či molitanové stavebnice, ktoré sa vyrábajú napríklad vo forme puzzle či kociek. Puzzle zároveň poslúžia ako podložka na zem.

Kreatívna sada pre deti je vhodná pre všetkých malých umelcov

Kreatívna sada pre deti naučí vaše ratolesti tvoriť a rozvíjať ich myslenie prostredníctvom hry. Je vhodná nielen pre kreatívnych umelcov, ale aj pre všetkých, ktorí radi tvoria vlastné diela. V závislosti od typu stavebnice si deti môžu vytvoriť čokoľvek, čo ich napadne, či už je to dom, auto, záhrada alebo zviera.

Kreatívne sady hľadajte v kategórii kreatívne tvorenie pre deti .

Podľa čoho sa vyberá detská stavebnica?

Detská stavebnica sa vyrába v mnohých variantoch, vyberajte preto podľa záujmov vašich detí. Ďalej sa určite zamerajte na vek, z akého materiálu sú stavebnice vyrobené či aké môžu mať ďalšie vlastnosti.

Výber detskej stavebnice podľa veku vašej ratolesti

Vyberajte stavebnice podľa veku. Detské stavebnice pre najmenších sú určené pre deti už od 1 roku, avšak nájdete aj také, ktoré sa odporúčajú deťom až od 6 rokov.

  • Skladačka pre deti od 1 roka obsahuje väčšie kocky s menším počtom dielikov. Obľúbené sú napríklad LEGO DUPLO, Mega Blocks či iné plastové detské skladačky.
  • Detské stavebnice od 2 rokov obsahujú plastové či drevené väčšie časti, ktoré deti ľahko uchopia a zároveň zamedzia prehltnutiu dielikov. Pre tieto deti sú vhodné napríklad LEGO či Playmobil.
  • Detské stavebnice od 3 rokov už môžu obsahovať menšie časti. Obľúbenou voľbou sú napríklad puzzle, guľôčkové dráhy, drevené či magnetické stavebnice.
  • Stavebnice pre deti od 6 rokov vyžadujú pokročilejšie myslenie a kreativitu. Medzi týmito hračkami nájdete elektronické či kovové skladačky.
  • Stavebnice pre deti od 8 rokov sú náročnejšie a môžu obsahovať menšie časti dielikov. Medzi takými nájdete GraviTrax, Boffin, ale tiež napríklad puzzle s vyšším počtom dielikov.

V ponuke nájdete interaktívne stavebnice, ktoré potrápia aj dospelé hlavy. Sú určené pre dospelých jedincov či vyspelejšie deti. Zároveň tiež potešia všetkých zberateľov.

Detské stavebnice vyberajte podľa toho, čo vaše deti baví

Tematické stavebnice vyberajte podľa záujmov vašich detí. Baví ich hrať sa s guľôčkami, zvieratkami, vojakmi či autami? Alebo sú kreatívne a rady niečo tvoria? Výber detskej stavebnice by ste preto mali zamerať na to, čo majú vaše deti v obľube. Tak budete mať istotu, že ju len tak neodložia a vyhrajú sa s ňou celé hodiny.

Aké ďalšie vlastnosti môže detská stavebnica mať?

Detská stavebnica má množstvo vlastností, deti si tak môžu vytvoriť čokoľvek ich napadne. Za zmienku určite stoja:

  1. svietiace skladačky pre deti, ktoré rozžiaria každú izbičku,
  2. obľúbená je aj stavebnica mozaika,
  3. ďalej vločky, vafle či ozubené kolieska, ktoré fungujú na princípe zasúvania dielikov do seba.

i

K dispozícii sú aj skrutkovacie stavebnice, ktoré sa určite zapáčia všetkým domácim majstrom. K tejto stavebnici je v balení detský skrutkovač, skrutky, matice či kľúč. Deti si tak môžu zoskrutkovať hračku podľa vlastných predstáv a zároveň sa naučia niečo nové.

Stavebnica pre chlapcov a dievčatá – je medzi nimi rozdiel?

Pre malé deti môžete stavebnice vyberať bez ohľadu na pohlavie. V základe majú rozvíjať jemnú motoriku, zručnosť a trpezlivosť. Akonáhle deti vyrastú, vyberajte pre dievčatá kreatívne stavebnice a pre chlapcov tie s technickým zameraním.

Stavebnica pre dievčatá ponúka domčeky na hranie, zvieratká či mestečká

Stavebnica pre dievčatá zahŕňa aj veľa druhov, obľúbeným variantom sú napríklad LEGO či kocky, z ktorých si dievčatá môžu postaviť domček pre bábiky, vybudovať celé mesto či vytvoriť najrôznejšie zvieratká. Tou správnou voľbou tiež bývajú guľôčkové dráhy, puzzle alebo drevená stavebnica.

Interaktívna stavebnica pre chlapcov – magnetická, elektronická, či kovová hračka?

Interaktívna stavebnica pre chlapcov môže mať množstvo podôb. Chlapci si môžu vyberať medzi vojenskou tematikou, gravitáciou, magnetizmom alebo sa môžu pustiť do elektroniky. Určite si obľúbia aj skrutkovacie stavebnice, ktoré ich naučia manuálne zručnosti.

i

Technické stavebnice pre deti ocenia nielen chlapci

Technické stavebnice pre deti uvedú vaše ratolesti do dospeláckeho sveta, kde si môžu vytvoriť vlastné budovy, železnice či autá. Dieťa sa tak naučí základné fyzické a matematické prvky, precvičí si manuálnu zručnosť alebo priestorovú predstavivosť.

Stavebnica pre chlapcov
Stavebnica pre chlapcov

Stavebnica pre dievčatá
Stavebnica pre dievčatá

Každá detská stavebnica obsahuje aj návod

Dnešné detské stavebnice môžu byť dosť zložité (najmä tie elektronické a interaktívne) a niekedy s ich stavbou majú problém aj dospelí. Premýšľate, kam sa obrátiť, keď si neviete poradiť? Návody sú zvyčajne súčasťou každej skladačky pre deti, takže sa nemusíte obávať, že by ste svoju prácu nedokončili. Na internete nájdete aj rôzne tipy.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO®️ Icons, rok uvedenia 2024 – novinky, balenie obsahuje 822 dielikov
51,90 €

2.
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO®️ Icons, rok uvedenia 2024 – novinky, balenie obsahuje 758 dielikov
42,90 €

3.
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO®️ Icons, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 939 dielikov
48,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
3 428 položiek
4,9 78×
LEGO Harry Potter 71043 Rokfortský hrad
LEGO stavebnica – pre deti a dospelých, vhodné od 16 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2019, balenie obsahuje 6020 dielikov
355,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LO71043
4,9 65×
LEGO® Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™
LEGO stavebnica – pre deti a dospelých, vhodné od 16 rokov, rad LEGO® Star Wars, rok uvedenia 2017, balenie obsahuje 7541 dielikov
676,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO75192
5,0 74×
LEGO® Technic Lamborghini Sián FKP 37
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® Technic, rok uvedenia 2020, balenie obsahuje 3696 dielikov
354,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LO42115
5,0 159×
LEGO® Harry Potter™ 75979 Hedviga
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 10 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2020, balenie obsahuje 630 dielikov
56,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO75979
4,9 51×
LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 10 rokov, rad LEGO® Technic, rok uvedenia 2018, balenie obsahuje 1580 dielikov
211,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO42096
5,0
LEGO® Technic 42171 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® Technic, rok uvedenia 2024 – novinky, balenie obsahuje 1642 dielikov
Novinka
204,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO42171
5,0 40×
LEGO Architecture 21042 - Socha slobody
LEGO stavebnica – pre deti a dospelých, vhodné od 16 rokov, rad LEGO® Architecture, rok uvedenia 2018, balenie obsahuje 1685 dielikov
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO21042
5,0
LEGO® Star Wars™ 75367 Útočný krížnik Republiky triedy Venator
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® Star Wars, rok uvedenia 2024 – novinky, balenie obsahuje 5374 dielikov
Zľavnené -1 %
703,90 € 711,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LO75367
4,9 62×
LEGO Classic 10698 Veľký kreatívny box
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 4 rokov, rad LEGO® Classic, rok uvedenia 2015, balenie obsahuje 790 dielikov
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO977
4,8 50×
LEGO® Creator 10270 Kníhkupectvo
LEGO stavebnica – pre deti a dospelých, vhodné od 16 rokov, rad LEGO® Creator Expert, rok uvedenia 2020, balenie obsahuje 2504 dielikov
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10270
4,9 52×
LEGO® DUPLO® 10914 Veľký box s kockami
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 1,5 roka, rad LEGO® DUPLO®, rok uvedenia 2019, balenie obsahuje 85 dielikov
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10914
4,8 58×
LEGO® DUPLO® 10931 - Nákladiak a pásový bager
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 2 rokov, rad LEGO® DUPLO®, rok uvedenia 2020, balenie obsahuje 20 dielikov
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10931
4,8 75×
LEGO Star Wars 75257 Millennium Falcon
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 9 rokov, rad LEGO® Star Wars, rok uvedenia 2019, balenie obsahuje 1351 dielikov
129,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO75257
5,0 14×
LEGO Ideas 21323 Veľké piáno
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® Ideas, rok uvedenia 2020, balenie obsahuje 3662 dielikov
317,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LO21323
4,8 72×
LEGO® DUPLO® 10913 Box s kockami
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 1,5 roka, rad LEGO® DUPLO®, rok uvedenia 2019, balenie obsahuje 65 dielikov
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10913
4,7 109×
LEGO City Trains 60198 Nákladný vlak
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, na diaľkové ovládanie, rad LEGO® City, rok uvedenia 2018, balenie obsahuje 1226 dielikov
146,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO60198
4,8 101×
LEGO® Icons 10283 NASA Raketoplán Discovery
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO®️ Icons, rok uvedenia 2021, balenie obsahuje 2354 dielikov
155,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10283
4,9 124×
LEGO DUPLO 10874 Parný vláčik
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 2 rokov, rad LEGO® DUPLO®, rok uvedenia 2018, balenie obsahuje 59 dielikov
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10874
5,0
Magna-Tiles 100 priehľadná
Stavebnica – magnetická, 100 dielikov v balení, materiál plast, vhodná od 3 rokov
137,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAjd1670
4,9 129×
LEGO DUPLO 10882 Koľajnice
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 2 rokov, rad LEGO® DUPLO®, rok uvedenia 2018, balenie obsahuje 23 dielikov
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10882
4,9 49×
LEGO Classic 10696 Stredný kreatívny box
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 4 rokov, rad LEGO® Classic, rok uvedenia 2015, balenie obsahuje 484 dielikov
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO976
4,9 55×
LEGO Architecture 21034 Londýn
LEGO stavebnica – pre deti a dospelých, vhodné od 12 rokov, rad LEGO® Architecture, balenie obsahuje 468 dielikov
30,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO1438
4,9 232×
LEGO® Icons 10311 Orchidea
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO®️ Icons, rok uvedenia 2022, balenie obsahuje 608 dielikov
52,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10311
4,9 252×
LEGO® Icons 10313 Kytica z poľných kvetín
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO®️ Icons, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 939 dielikov
48,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10313

Stavebnice

detské hračkyDidaktické hračky ponúkajú zábavnú cestu za poznaním Didaktické hračky sú špeciálne navrhnuté hračky, ktoré majú za cieľ nielen baviť deti, ale aj rozvíjať ich zručnosti a schopnosti. Tieto hračky sú nápomocné pri učení a vývoji detí v rôznych oblastiach, vrátane motoriky, kognitívnych schopností, sociálnych zručností a...
Stavebnica Playmobil má čo ponúknuť chlapcom aj dievčatám v každom veku, ktoré nadchne zábavným skladaním aj kreatívnou hrou. Preto nám prišlo dôležité zoznámiť vás s najpopulárnejšími radami tejto obľúbenej stavebnice a dať vám napríklad aj horúci tip na darček pre...
Pri výbere hračky pre chlapca vo veku 11 až 14 rokov je dobré poznať jeho záujmy a koníčky. Medzi najobľúbenejšie hračky pre starších chlapcov školského veku patria stavebnice LEGO, RC modely, herné konzoly, hoverboardy a hračky založené na filmových (prípadne...
sponzorovaný článokInteraktívne robotické hračky MaDe spoľahlivo zabavia deti aj dospelých Robotické hračky MaDe vaše malé ratolesti hravou formou naučia nové zručnosti. MaDe je český výrobca a dovozca hračiek. Práve teraz na trh uvádza dve zaujímavé novinky: Robotruck a Andyho, programovateľného robota pre najmenších. Podrobnosti o spoločnosti MaDe a...
Imaginarium patrí k svetovým lídrom v dizajne a inovácii hračiek. A pretože Alzák spoznal Kiconica, je od 1.6. 2021 dostupný na ALZA SK a CZ úvodné portfólio 350 vybraných produktov.
Skladanie puzzle je kreatívny zábava, pri ktorej si nielen užijete relax, ale zároveň potrénujete mozog. Precvičíte si kombinatoriku a posilníte trpezlivosť. Prečítajte si v našom článku tipy, ako skladať puzzle, aby vám to šlo pekne od ruky. Dozviete sa tiež, čo s...
Viac článkov Všetky články

Stavebnice

V kategórii Stavebnice máme práve teraz na Alza.sk celkom 3426 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné stavebnice Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie stavebnice Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie stavebnice Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii stavebnice recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií