Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Mercedes-Benz GLS 63 - biele

Zobraziť katalóg
Mercedes-Benz GLS 63 - biele
Elektrické auto pre deti na akumulátorový pohon, pre 2 deti, s pohonom všetkých kolies, čalúnené sedadlo, 2 x 12V batérie
Kód:  HRAjd0008 Produktové číslo:  8586019940152
Mercedes-Benz GLS 63 - biele Predaj skončil

Mercedes-Benz GLS 63 - biele

Splnený sen každého malého chlapca! Biely Mercedes-Benz GLS 63 je dokonalou zmenšeninou skutočného auta s úplne reálnymi funkciami a skvelými vychytávkami, vďaka ktorým si malí motoristi užijú jazdu ako nikdy predtým. Dve sedačky s bezpečnostnými pásmi už čakajú na malých pasažierov. Tým stačí zošliapnuť pedál a autíčko sa vďaka elektronickému riadeniu plynulo rozbehne. Štyri motory sa starajú o pohon všetkých kolies a ponúkajú hneď tri rýchlosti vpred a jednu vzad. Rodičia môžu rýchlosť jazdy kontrolovať aj na diaľku pomocou diaľkového ovládania. Mäkké polymérové EVA kolesá sa postarajú o hladkú a tichú jazdu. Spestrenie prinášajú zvukové efekty, prípojka na MP3, USB či SD kartu, podsvietená palubovka a mnoho ďalšieho.

Kľúčové vlastnosti Mercedes-Benz GLS 63, biele

  • Úžasné elektrické auto pre deti vyzerá ako naozajstné
  • V bielej farbe
  • Otváracie dvere a kapota, svietiace svetlá, klaksón, podsvietená palubná doska
  • Mercedes-Benz GLS 63 poháňajú štyri 45W motory
  • Auto ide rýchlosťou 3-7 km/h a ponúka 3 rýchlosti vpred a 1 vzad
  • Rýchlosť auta možno kontrolovať pomocou diaľkového ovládania alebo kompletne zastaviť pomocou núdzovej brzdy
  • Mäkké polymérové EVA kolesá zaisťujú hladkú a tichú jazdu
  • Dve polstrované sedačky s trojbodovými bezpečnostnými pásmi
  • Skvelá výbava v podobe prípojky MP3, slotu na SD kartu alebo USB
  • Nabíjací adaptér súčasťou balenia
  • Ideálne pre deti 3-8 rokov

Mercedes-Benz GLS 63 v plnej výbave

To, že sa jedná o elektrické autíčko pre deti, ešte neznamená, že nebude perfektne vybavené. Deti sa môžu tešiť na otváracie dvere i kapotu, funkčné svetlá i podsvietenou palubovku, takže s budú pripadať ako v skutočnom aute. Tým ale zábava ani zďaleka nekončí! Mercedes-Benz GLS 63 prináša veľa zábavy vďaka tlačidlám na húkačku a muziku a ovládanie hlasitosti zvuku a efektov. Navyše nechýba prípojka pre MP3, slot na USB či SD kartu, takže neobmedzenej zábave nestojí nič v ceste.

Nabi a choď!

Prevádzka a údržba bieleho elektrického auta pre deti Mercedes-Benz GLS 63 sú veľmi jednoduché. Autíčko stačí nabiť a z času na čas očistiť od prípadných nečistôt. Štyri 12V motory s výkonom 45 W nabijete pohodlne pomocou priloženého adaptéra počas 5-8 hodín. Rýchlosťou 3-7 km/h potom auto bude jazdiť približne 2-3 hodiny.

Hmotnosť:
38 kg

Nosnosť:
55 kg

V případě poruchy Vašeho výrobku Beneo nebo pokud máte dotazy k výrobku Beneo, vždy nejprve kontaktujte servisní centrum emailem nebo telefonicky na níže uvedeném čísle. Na tomto telefonním čísle Vám operátoři společnosti Beneo poradí, jak vyřídit reklamaci, popřípadě poradí vše ohledně výrobku Beneo.

Do předmětu emailu napište "REKLAMACE ALZA" a číslo vaší objednávky
[email protected]


Telefon (uveďte, že jste zákazník Alza.cz/Alza.sk a číslo Vaší objednávky)

Česká republika: +421 917 748 752
Slovensko:        +421 917 748 752

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosil bych název nebo kontakt na výrobce popřípadě servis. Potřebuji nové startovací tlačítko.dekuji

Dobrý den,zakoupili jsme tento výrobek a popis neodpovídá skutečnosti.Auto má pouze dvě rychlosti vpřed a jednu vzad,v popisu jsou 3r.vpřed. Dálkovým ovladačem nelze rychlosti měnit,pouze je-li v autě přepnuto na nižší rychlost,držením tlačítka "vpřed"auto zrychlí,ale po uvolnění tlačítka auto zastaví.

Diskusia a poradňa k Mercedes-Benz GLS 63 - biele
Príslušenstvo pre Mercedes-Benz GLS 63 - biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz GLS 63 bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mercedes-Benz GLS 63 - Fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií