AD homeoffice Aplikace

Mercedes-Benz SLS AMG

Zobraziť katalóg
Mercedes-Benz SLS AMG
3,5 2 hodnotení
RC auto ovládané cez aplikáciu v zariadení iPhone, iPod, iPad, mierka 1:16
Kód:  ZT155 Produktové číslo:  4891813860747

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mercedes-Benz SLS AMG

Urobte svojmu malému pretekárovi radosť týmto RC modelom auta Mercedes-Benz SLS AMG zmenšeným v mierke 1:16. Konštrukcii a kvalite spracovania auta bola venovaná veľká starostlivosť, aby zvonku i interiérom čo najvernejšie zodpovedalo svojej predlohe. Do výbavy patria aj funkčné svetla na umocnenie zábavy.

Veľkou výhodou je ovládanie modelu cez aplikáciu v smartfóne/ tablete s platformou iOS (aplikácia je na stiahnutie zadarmo). Vaša ratolesť si tak naplno užije jednoduché ovládanie, poriadne zrýchlenie aj presné zatáčanie, to všetko sprevádzané zvukovými efektmi, ktoré sa taktiež ovládajú pomocou smartfónu. Dosah ovládania je 10 m. Iste zaujme aj možnosť streamovať hudbu z iTunes priamo do auta.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Typ RC auta
Cestné Hotovo!
Mierka
1:16 Hotovo!
Obsah balenia
Model Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Typ

Typ RC auta
Cestné Hotovo!
Mierka
1:16 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Model Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky RC autá 1:16

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi vypsat s kterými Iphony, Ipady a I pody ke možné auto ovládat. Děkuji. Edita

Dobrý den,Chtela bych se zeptat,jestli jde autíčko propojit i s jiným zařízení než Appel.Dekuji za odpověď

Na vozidle nefunguje spiatocka. Auticko reaguje na uplne vsetky povely okrem cuvania? Myslite, ze je to zavada na danom kuse, alebo ide o zastaraly SW? na ovladanie som pouzival Iphone SE s IOS 10.3.3, Iphone 6 tiez z IOS 10.3.3 a Iphone 5 s ios 9 . Dakujem za odpoved

Diskusia a poradňa k Mercedes-Benz SLS AMG
Príslušenstvo pre Mercedes-Benz SLS AMG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz SLS AMG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mercedes-Benz SLS AMG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mercedes-Benz SLS AMG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mercedes-Benz SLS AMG.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií