PET PET

Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX

Zobraziť katalóg
Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX
Kovový model - vhodné od 14 rokov
Kód:  HRAif12954 Produktové číslo:  0032309013238
Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX Predaj skončil

Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX

Pre vášnivých modelárov, milovníkov detailov a maximálnej presnosti je tu niečo špeciálne. Kovové modely značky Metal Earth, ktoré ohromia úplne každého. Ide o unikátnu 3D oceľovú stavebnicu, ktorá si vyžaduje trpezlivosť aj šikovnosť. Výsledné dielo ale rozhodne stojí za to a bude pôsobivou dekoráciou vďaka svojmu autentickému vzhľadu a prepracovaným detailom. Jednotlivé diely kovového modelu Metal Earth sú rezané laserom. Všetko tak do seba perfektne zapadne. Nie je potrebný žiadny spojovací materiál. Zložitosť zostavenia tohto nádherného modelu ICONX Big Silver Dragon je hodnotená ako veľmi náročná. Rozmery zloženého modelu Metal Earth sú 15,2 × 12,7 × 12,7 cm.

Kľúčové vlastnosti kovového modelu Metal Earth ICONX Big Silver Dragon

  • Úžasná oceľová 3D stavebnica Metal Earth s prepracovanými detailmi
  • Diely na modely značky Metal Earth sú rezané laserom
  • Časti modelu Metal Earth do seba perfektne zapadajú
  • Nie je potrebný žiadny spojovací materiál
  • Model ICONX Big Silver Dragon je veľmi vysokej náročnosti na zloženie

Ako na model Metal Earth?

Jednotlivé diely skladačky Metal Earth sú naznačené v štvorcových oceľových plátkoch s rozmermi 11 × 11 cm. Na ich vybratie použite malé štiepacie nožnice (nie sú v balení). Časti Metal Earth sa spájajú pomocou malých zámkov, ktoré tvoria zobáčik a otvor v príslušnom protikuse. Zobáčik je potrebné ohnúť pomocou malých tenkých klieští (nie sú v balení). Spojte postupne všetky zámky podľa návodu a odmenou za vaše úsilie bude veľmi realistický majstrovský kúsok.

Vznešení draci

Draci sú bájni tvorovia z rozprávok a legiend. Okrem počtu hláv, nôh, schopnosti lietať alebo chrliť oheň, či jed sa v zásade rozlišujú na dobrých a zlých. Strieborní draci sú považovaní za stelesnenie vznešenosti a dobrých vlastností draka.

Náročnosť:
Veľmi zložitá

Počet dielikov:
74 (3 archy)

Rozmery po zložení:
15,2 × 12,7 × 12,7 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Metal Earth BIG Silver Dragon ICONX.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií