Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Little Tikes Hojdací policajný motocykel

Zobraziť katalóg
Little Tikes Hojdací policajný motocykel
Hojdacia hračka – pohodlná a bezpečná, vysoké operadlo, dve pevné držadlá, nízko posadené sedadlo, rozmery 86×29×43cm
Kód:  HRAms073 Produktové číslo:  0050743115929

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Little Tikes Hojdací policajný motocykel Predaj skončil

Little Tikes Hojdací policajný motocykel

Nádherný hojdací policajný motocykel urobí radosť najmä chlapcom, ktorí sa tak môžu zahrať na naozajstného vodiča motorky. Hojdačka je vybavená množstvom vychytávok, ktoré hranie ešte viac spestria. Veľkou prednosťou je prístrojová doska, ktorá vydáva identické zvuky ako policajná motorka. Nachádza sa na nej množstvo gombíkov, ktorých stlačením rovnako ako hojdaním deti aktivujú zvuky motorky, svetla, policajnej sirény a hlas policajného dispečera. Motorka bliká, trúbi a pomocou kľúča v zapaľovaní ju môžu deti naštartovať. Užijú si s ňou veľa skvelej zábavy, naučia sa hojdať, udržiavať rovnováhu a koordinovať svoje pohyby.

Hlavné prednosti

  • Prístrojová doska vydávajúca identické zvuky
  • Veľa gombíkov pre aktiváciu zvukov, svetiel či sirény
  • Vysoké operadlo
  • Dve pevné držadlá
  • Nízko položené sedadlo
  • Rozvoj motorických zručností a obratností

Pohodlné a bezpečné hojdanie

Hojdačka Little Tikes je veľmi pohodlná, pre väčšiu bezpečnosť je opatrená vysokým operadlom a dvoma pevnými držadlami. Počas hojdania sedia deti na stabilnom nízko posadenom sedadle a nožičky majú na opierke. Všetky hrany a okraje sú zaoblené. Hračka Little Tikes pomáha rozvíjať motorické zručnosti a obratnosti a podnecuje vývoj sluchu. Je vyrobená z kvalitného neškodného plastu a je vhodná pre deti od 1 roka.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
1 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
1 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Little Tikes Hojdací policajný motocykel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Houpací policejní motocykl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Little Tikes Rocking Polizei Motorrad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Little Tikes Rocking Polizei Motorrad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Little Tikes hintaló rendőrségi motorkerékpár.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií