Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mikro Trading BiOBUDDi – číslice

Zobraziť katalóg
Mikro Trading BiOBUDDi – číslice
Stavebnica – zo série Learning Numbers, 27 dielikov+základná doska, z BIO materiálu
Kód:  HRAif3625 Produktové číslo:  8716433956594 Stránky výrobcu
Mikro Trading BiOBUDDi – číslice Predaj skončil

Mikro Trading BiOBUDDi – číslice

Zabavte svoje deti ekologickou stavebnicou BiOBUDDi s číslicami z radu Learning Numbers vrátane základnej dosky. Umiestnite nálepky na jednotlivé hracie kocky a zábava môže začať. Rozvíjajte kreativitu a jemnú motoriku vašich detí. Postavte spoločne veľkú stavbu, ktorá bude nielen pekne vyzerať, ale bude slúžiť ako učebná pomôcka. Naučte deti rozpoznávať čísla pomocou ekologickej stavebnice. Stačí nalepiť číslice na jednotlivé kocky a je pripravená. Celá súprava ponúka 27 rôznofarebných dielikov. Ako základňa pre vašu stavbu vám poslúži spodná doska, ktorá je súčasťou balenia. Všetky súčasti sú vyrobené výhradne z BIO materiálov. Vhodné pre deti od 18 mesiaca.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z BIO materiálu 
  • Základná doska je súčasťou balenia
  • 27 rôznofarebných dielikov
  • Podpora jemnej motoriky detí
  • Ľubovoľné kombinácie kociek

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mikro Trading BiOBUDDi – číslice
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikro Trading BiOBUDDi - číslice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikro Trading BiOBUDDi - Zahlen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikro Trading BiOBUDDi - Zahlen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mikro Trading BiOBUDDi - számok.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií