Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

AIRVAL Minions EdT 50 ml

Zobraziť katalóg
AIRVAL Minions EdT 50 ml
Toaletná voda – pre deti s rozprašovačom
Kód:  KSBA0212 Produktové číslo:  663350062700

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AIRVAL Minions EdT 50 ml

vypnuté
Minions

Toaletná voda Minions je určená našim najmenším, ktorí nechcú byť pozadu za mamičkou a oteckom a chcú krásne voňať. Vôňa má šetrné zloženie, ktoré je vhodné pre detskú pokožku a nedráždi ju. Je zložená prevažne z prírodných zložiek a neobsahuje parabény ani sulfáty. Toaletná voda je dermatologicky aj mikrobiologicky testovaná, certifikovaná a spĺňa prísne normy EÚ pre detskú kozmetiku. Doprajte svojim deťom krásnu jemnú vôňu, ktorá je určená práve im!

Toaletná voda Minions má príjemnú nevtieravú vôňu, ktorá je vhodná aj pre použitie do školy či škôlky. Vaša ratolesť sa tak môže voňať rovnako ako vy a pritom bude voňať príjemne sviežou vôňou hodiacou sa pre deti. Prípravok je uložený do flakónu v tvare obľúbenej postavičky, ktorý je pre pohodlnejšie používanie opatrený rozprašovačom. Darujte deťom krásnu vôňu v originálnom detskom obale, ktorá ich poteší hneď dvakrát!

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Použitie:
U menších detí je vhodné, aby toaletnú vodu používali za dozoru dospelých. Nestriekajte do očí!

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Vhodné od

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AIRVAL Minions EdT 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AIRVAL Minions EdT 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AIRVAL Minions EdT 50 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií