LEGO v APP pro AP+

Piatnik Mucha – Sny

Zobraziť katalóg
Piatnik Mucha – Sny
4,0 1 hodnotení
Puzzle pre dievčatá aj chlapcov, 1000 dielikov v balení, vhodné od 4 rokov
Kód:  HRAa4181 Produktové číslo:  9001890536040
Piatnik Mucha – Sny Predaj skončil

Piatnik Mucha – Sny

Všetkých milovníkov zložitých skladačiek puzzle, zároveň aj originálnych obrazov, určite zaujmú puzzle s názvom Sny. Autorom obrazu je Alfons Mucha. Potrápte na chvíľu svoje mozgové závity, dajte dokopy všetkých 1 000 dielikov a pokochajte sa pohľadom na toto jedinečné dielo. Obraz sa navyše po zarámovaní a zavesení na stenu bude skvelo vynímať v každej izbe. Skladanie puzzle patrí medzi najobľúbenejšiu zábavu nielen detí, ale aj dospelých. Pomáhajú cibriť pamäť, podporujú logické myslenie a rozvíjajú predstavivosť. 

Rozmery:
68 × 48 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Piatnik Mucha – Sny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piatnik Mucha - Sny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Piatnik Mucha - die Träume. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Piatnik Mucha - die Träume. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Piatnik Mucha - Álmok.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií