Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza dny mini Velikonoce

Muchláček s pútkom na cumlík Plameniak

Zobraziť katalóg
Muchláček s pútkom na cumlík Plameniak
5 1 hodnotení
Hračka pre najmenších – veľkosť 28cm, vyrobená z biobavlny a recyklovaného polyesteru, vhodná od narodenia
Kód:  HRAif8936 Produktové číslo:  4260486842600
Muchláček s pútkom na cumlík Plameniak Predaj skončil

Muchláček s pútkom na cumlík Plameniak

Hľadáte vhodnú kvalitný hračku, ktorou môžete bábätko obdarovať hneď po príchode na svet? Hračka v podobe Muchláčika v tvare plameniaka s pútkom na cumlík predstavuje spojenie moderného nadčasového dizajnu a 100 % prírodného materiálu a stane sa vašou jasnou voľbou. Ľahkého maznavého textilného plameniačika si bábätka rýchlo zamilujú, krásne sa s ním upokoja a budú s ním radi zaspávať. Muchláček má aj pútko pre zavesenie cumlíka, naši najmenší tak budú mať pohromade všetko potrebné pre bezstarostný spánok. Hlavným dôvodom, prečo vás ale hračka pre najmenších Muchláček od Kikadu nadchne, sú použité bio materiály a pôvod výroby.

Kľúčové vlastnosti Muchláčika Plameniak s pútkom na cumlík

  • Mäkká upokojujúca textilná hračka s pútkom na cumlík
  • Vyrobená z prírodného kaučuku a bio bavlny
  • Originálny a nadčasový dizajn plameniaka
  • S prvkami pre rozvoj zmyslového vnímania
  • Záruka kvality a bezpečnosti od nemeckej značky Kikadu
  • Určená pre deti už od narodenia

Kvalita za férových podmienok

Kúpou originálnej hračky Muchláček v podobe plameniaka s pútkom na cumlík, vyrábanej pod nemeckou značkou Kikadu, máte istotu, že svojmu bábätku doprajete hračku vyrobenú z certifikovaných bio materiálov, vďaka ktorým je absolútne bezpečná aj pre tých najmenších. Tieto materiály sa získavajú z výrobných závodov v Indii a prírodný kaučuk je spracovávaný na Srí Lanke, kde hračky získavajú aj svoju finálnu podobu. Na výplne sa používajú recyklované PET fľaše, tie pomáhajú znižovať emisie skleníkových plynov a navyše nemajú tendenciu plesnivieť. Výroba textilných hračiek Kikadu sa vykonáva v továrňach za férových a priaznivých podmienok pre miestnych zamestnancov, čo si firma starostlivo stráži.

Materiál:
Vonkajšia tkanina: 100 % bio bavlna
Výplň 100 % recyklovaný polyester

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Muchláček s pútkom na cumlík Plameniak
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Muchláček s poutkem na šidítko Plameňák. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pinzette mit einer Schleife auf der Bettdecke Flamingo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pinzette mit einer Schleife auf der Bettdecke Flamingo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Flamingó Vigasztaló alvójáték hurokkal.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií