AD homeoffice PET

My Little Pony Equestria Girls Applejack

Zobraziť katalóg
My Little Pony Equestria Girls Applejack
Bábika – výška postavy 36cm, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAif6295d Produktové číslo:  ASRT5010993468751
My Little Pony Equestria Girls Applejack Predaj skončil

My Little Pony Equestria Girls Applejack

Má vaše malé dievčatko rado poníkov? Potom sú tu pre ňu rozprávkové bábiky vytvorené podľa príbehov My Litlle Pony, v ktorej sa poníky z Equestrie prevtelia do dospievajúcich ľudí. Séria bábik Equestria prináša mnoho dobrodružstiev, užijete si s nimi veľa zábavy na školských plesoch, s kamarátkami alebo napríklad aj na skupinových súbojoch. Bábika My Little Pony Equestria Girls Applejack bude skvelou kamarátkou pre všetky dievčatká od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti bábiky Equestria Girls Applejack

  • Bábika zo série My Litlle Pony
  • Obľúbená edícia
  • Pekné vyhotovenie bábiky Equestria Girls Applejack
  • Originálny dizajn
  • Výška postavy 36 cm
  • Vhodné pre deti od 5 rokov
  • Pre dievčatká

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsme vnučce uvedenou panenku, kterou si vybrala podle vzhledu a oblečení. V zásilce je však úplně jinak oblečená panenka, nemá luk, na krku nemá pověšený kód pro naskenování do tabletu. V tomto provedení ji na webu vůbec nenabízíte. Jediné co souhlasí je název panenky. V čem je tedy tento rozpor? Děkuji za vysvětlení a radu, jak získat vzhledově to co nabízíte. Jiří Rych

Diskusia a poradňa k My Little Pony Equestria Girls Applejack
Príslušenstvo pre My Little Pony Equestria Girls Applejack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Equestria Girls Applejack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony Equestria Girls - Applejack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony Equestria Girls - Applejack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: My Little Pony Equestria Girls Applejack.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií