Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Nafukovací člun žlutý

Zobraziť katalóg
Nafukovací člun žlutý
Nafukovací čln rozmery 198x122cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  JPI705a Produktové číslo:  8594166095908 Stránky výrobcu

Nafukovací člun žlutý

Nafukovací člun zpříjemní každou letní dovolenou u vody a užijete si s ním spoustu zábavy. Člun disponuje nosností 120 kg, takže je vhodný pro dvě děti nebo jednoho dospělého a dítě. Konstrukce je tvořena čtyřmi komorami a  pro větší komfort je vybaven nafukovací podlahou. Na obou stranách jsou umístěna odolná pevná oka na pádla, která nejsou součástí balení. Člun je vybaven ventilem na závit pro rychlé nafouknutí či vyfouknutí. Vyroben je z kvalitního, zdravotně nezávadného, pevného a odolného vinylu, za což získal certifikát kvality GS. V balení naleznete provaz na obvod člunu pro snadnou manipulaci na vodě.

Parametry a specifikace:

Rozměry:
198 x 122 cm
hmotnost 3,2 kg

Nosnost:
120 kg

Materiál:
odolný vinyl - certifikát kvality GS

Obsah balení:
člun
provaz na obvod člunu
oka pro pádla

Barevné provedení:
žlutá

Doporučený věk:
3+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nafukovací člun žlutý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nafukovací člun žlutý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nafukovací člun žlutý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nafukovací člun žlutý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nafukovací člun žlutý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií