Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nafukovacie plávacie rukávniky Lietadlá

Zobraziť katalóg
Nafukovacie plávacie rukávniky Lietadlá
rozmery 23 x 15 cm, odporúčaný vek od 3 do 6 rokov
Kód:  HRAa4349 Produktové číslo:  078257566587 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nafukovacie plávacie rukávniky Lietadlá Predaj skončil

Nafukovacie plávacie rukávniky Lietadlá

Až vašim dětem přestanou stačit nafukovací hračky a klasické kruhy, pořiďte jim další koupací pomůcku. Rukávky se vzduchovými komorami, které se navlékají na horní část paží, jim usnadní první pokusy o plavání. Neustále nadzdvihávají ruce u ramen, pomáhají udržet hlavu nad vodou a zpříjemňují tak první bázlivá plavecká tempa. Ze všech věcí, které musíme donést k vodě, mají nejmenší rozměry a tak oceníte, že si je při přesunu na pláž mohou nést děti sami. Tyto plovací rukávky jsou v oblíbeném designu Planes.

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Parametre a špecifikácia

Typ
Rukávniky Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Rukávniky Hotovo!
Poznámka:
» Všetky rukávniky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nafukovacie plávacie rukávniky Lietadlá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intex Nafukovací plovací rukávky Letadla. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aufblasbare Schwimmhülsen Aircraft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aufblasbare Schwimmhülsen Aircraft. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intex felfújható úszás ujjú Repülőgép.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií