Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Nerf Rebelle - Fair Fortune Crossbow

Zobraziť katalóg
Nerf Rebelle - Fair Fortune Crossbow
Detská pištoľ pre slečny, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa6282 Produktové číslo:  5010994859558
Nerf Rebelle - Fair Fortune Crossbow Predaj skončil

Nerf Rebelle - Fair Fortune Crossbow


Kuše pre malé rebelky

Nejedna dievča túži po tom stať sa akčný hrdinkou alebo bojovníčkou. Elegantný kuše Fair Fortune Crossbow je ideálny darček, s ktorým si vaša malá rebelka môže splniť svoje sny o výpravách plných dobrodružstiev a zábavy.


Staň sa elitnej strelkynou

Kuše disponuje bubnovým zásobníkom, vďaka ktorému môžeš v rýchlom slede vystreliť až 6 šípok na veľkú vzdialenosť dosahujúce až 26 metrov. Súčasťou balenia je okrem 6 šípiek aj náramok a 2 amulety, ktoré ťa ochráni počas boja a môžeš ich ľahko pripnúť k kuše.


Kvalitné spracovanie a bezpečnosť

Kuše Nerf sú vyrobené z kvalitného a odolného plastu, ktorý zvládne aj hrubšie zaobchádzanie v priebehu akčných súbojov. Deti ocenia nízku hmotnosť kuše, takže s ňou môžu vyvádzať pokojne celý deň. Navyše sú šípky vyrobené z peny alebo gumového materiálu a sú úplne bezpečné.

Táto hračka je vhodná pre deti od 8 rokov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nerf Rebelle - Fair Fortune Crossbow
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Rebelle - Fair Fortune Crossbow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Rebelle - Messe Fortune-Armbrust. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Rebelle - Messe Fortune-Armbrust. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf Rebelle - Fair Fortune Számszeríj.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií