Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nerf Zombie Strike Double

Zobraziť katalóg
Nerf Zombie Strike Double
5 12 hodnotení
Detská pištoľ vhodná pre dievčatá aj chlapcov, vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAa1281 Produktové číslo:  5010994805753

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nerf Zombie Strike Double

V poslednej dobe sa v televíznych filmoch aj rôznych seriáloch stále častejšie stretávame so zombie. Bojíte sa ich útoku? Ostatne, kto by sa nebál. S pištoľou Nerf Zombie Double strike sa báť nemusíte. Na jedno nabitie môžete zasiahnuť rovno dvoch zombíkov, ktorí sa k vám budú nebezpečne blížiť.

Jedna z hlavných výhod tejto zbrane na zombie je bezpochyby kompaktný, jednoručný dizajn, ktorý vám umožní znovu rýchlo nabíjať jednou rukou, zatiaľ čo tou druhou môžete páliť. Navyše, so stlačením kohútika pištole a súčasným stlačením spúšte je dvojitý výstrel už automaticky. Žiadna zombie príšera už tak proti vám nebude mať šancu.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky produkty Nerf Zombie Strike
» Všetky detské zbrane Nerf

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nerf Zombie Strike Double Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Zombie Strike Double. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Zombie Streik Double. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Zombie Streik Double.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií