LEGO v APP pro AP+

Plastelíny a modelovacie hmoty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Modelovacia hmota
(176)
Kinetický piesok
(3)
Príslušenstvo
(10)
Téma
Potraviny
(18)
Zubár
(2)
Veterinár
(1)
Kaderník
(3)
Šperky
(5)
Vhodné od
0 rokov
15 rokov
-
Najnovšie objednávky

Plastelíny a modelovacie hmoty predstavujú ideálne materiály na rozvoj kreativity a jemnej motoriky u detí aj dospelých. Tieto ľahko tvarovateľné hmoty umožňujú tvorbu rozmanitých objektov a figúr, podporujú predstavivosť a ponúkajú nekonečné možnosti pre umelecké vyjadrenie. V ponuke nájdete mnoho variantov a kreatívnych súprav na modelovanie. Aká je najlepšia plastelína pre deti? S výberom vám radi poradíme.

Pokračovať

Plastelína pre najmenších aj dospelých predstavuje hodiny zábavy

Plastelína je mäkká, ľahko tvarovateľná, určená primárne na detské tvorenie, ale nájde uplatnenie aj v umeleckých a vzdelávacích aktivitách pre tínedžerov aj dospelých. Tento materiál podporuje rozvoj jemnej motoriky, kreativity a predstavivosti. Modelovacia plastelína umožňuje tvorbu rozmanitých vecí, od jednoduchých tvarov po zložité modely. Vďaka širokej palete farieb a možnosti miešania týchto farieb ponúka nekonečné možnosti pre umelecké vyjadrenie.

  • Modelovacia hmota predstavuje skvelý nástroj na sebavyjadrenie.
  • Modelovanie je činnosť vhodná aj pre najmenšie deti od 1 roka.
  • Hmota na modelovanie zabaví chlapcov aj dievčatá v každom veku.
  • Modelovacia plastelína skvelo poslúži na zábavu aj relaxáciu.

i

Modelína alebo plastelína?

Aký je rozdiel medzi pojmami modelína a plastelína? V podstate žiadny. Plastelína je konkrétna obchodná značka a modelína je všeobecné označenie modelovacej hmoty. Tá môže mať rôzne vlastnosti, tvrdosť aj zloženie, podľa jej typu a výrobcu. Oba názvy tejto zábavnej mäkkej hmoty už zľudoveli a používajú sa podobne frekventovane.

Aké vlastnosti ponúka hmota na modelovanie? Vždy záleží na konkrétnom type

Hmota na modelovanie ponúka podľa jej typu rôzne vlastnosti. Obvykle je klasická plastelína mäkká, ľahko tvarovateľná, nešpiní, nefarbí a nestvrdne. Niektoré druhy môžu mať špeciálne vlastnosti, ako svietivosť v tme, pridanú vôňu, trblietky, niektoré druhy plastelíny môžu dokonca skákať a medzi zaujímavé typy patrí aj samotvrdnúca modelovacia plastelína. Veľa súprav je tematicky zameraných, obľúbené sú napríklad zvieratká, šperky alebo rôzne povolania. Táto hmota je dostupná v mnohých farbách pre ešte väčšiu zábavu.

Aké je zloženie modelovacej plastelíny? Plastelína pre najmenších musí byť predovšetkým bezpečná

Modelovacie hmoty a plastelíny pre deti môžu mať rôzne zloženie, ktoré si jednotliví výrobcovia často chránia patentom. Plastelína pre najmenších je obvykle zmes vody, múky, soli a prírodných farbív. Plastelína pre deti býva často vyrobená zo sadry, vazelíny, lanolínu a najrôznejších farbív. Hoci presné zloženie sa líši podľa jednotlivej značky, uvedením odporúčaného veku sa výrobca zaväzuje, že modelovacia hmota nebude pre danú vekovú skupinu škodlivá.

  • Plastelína pre najmenších od 1 roka je ľahko tvarovateľná, nešpiní ani nefarbí. Tieto súpravy obvykle ponúkajú aj jednoduché úlohy, ktoré majú deti pomocou modelovania plniť. Hoci je plastelína na modelovanie netoxická, vždy dieťa pri hraní starostlivo strážte, aby nedošlo k jej prehltnutiu alebo vdýchnutiu.
  • Plastelína pre deti od 2 rokov je ideálna na trénovanie batoľacej motoriky. V balení obvykle nájdete viac farieb, ktoré sa dieťa učí rozoznávať a niektoré súpravy obsahujú aj jednoduché modelovacie pomôcky pre ešte väčšiu zábavu.
  • Plastelína pre deti od 3 rokov obsahuje obvykle tvarovaciu hmotu najrôznejších farieb a tiež pomôcky na tvorenie, ktoré sú často tematicky zamerané.

Hustota modelovacej hmoty sa líši podľa výrobcu. Zatiaľ čo detská plastelína je mäkká a ľahko tvarovateľná, pre starších modelárov môže mať modelovacia hmota vyššiu hustotu, aby lepšie držala tvar, prípadne sa dala vypáliť v rúre.

Modelovacia Play–Doh plastelína ponúka zábavné tvorenie v kreatívnych súpravách

Play–Doh je modelovacia hmota pre deti, ktorá nešpiní, nevysychá a nefarbí. Uchováva sa v plastových pohárikoch, je netoxická, nedráždi a nevyvoláva alergie. Plastelína Play-Doh sa vyrába v rôznych tematických a kreatívnych súpravách. Modelovacia plastelína zubár alebo pekáreň napríklad skvele priblíži deťom jednotlivé povolania hravou formou, zábavné varenie zase deťom predstaví dianie v kuchyni. Farby sa vzájomne nemiešajú, a tak ju možno ľahko upratať späť do pohárikov.

i

Detská modelovacia hmota ako súčasť rozprávkových príbehov

Najlepšia plastelína pre deti je taká, ktorá im pripomenie ich obľúbené rozprávky, ako napríklad Labková patrola alebo Prasiatko Peppa. Tieto súpravy z obľúbených detských rozprávok vašim ratolestiam ponúknu možnosť vytvoriť si vlastný príbeh prostredníctvom ich obľúbených hrdinov.

Cítite sa pod tlakom? Inteligentné plastelíny zlepšia vašu náladu

Inteligentná plastelína pomáha uvoľňovať stres alebo napätie. Možno ju ľubovoľne formovať a modelovať, skáče ako loptička a trhá sa ako papier, môžete ju natiahnuť podobne ako žuvačku alebo jednoducho rozbiť ako hrnček. Existujú aj také druhy inteligentnej plastelíny, ktoré menia farbu alebo v tme svietia. Inteligentná plastelína je vyrobená na báze silikónu, preto nikdy nezaschne a nelepí sa ako bežná modelovacia hmota.


Plastelína zubár
Modelína zubár

Plastelína sada
Inteligentná plastelína

Plastelína Play Doh
3D modelovanie

Plastelína Hey Clay spraví z vašich ratolestí malých modelárov

Plastelína Hey Clay ponúka možnosť vytvoriť naozaj kúzelné veci. Vaši malí modelári budú mať možnosť z tejto hmoty vytvoriť najrôznejšie zvieratká, autíčka či príšerky. Deti sa môžu nechať inšpirovať predlohou danej súpravy alebo použiť vlastnú fantáziu. Táto modelovacia hmota je obvykle vhodná od 3 rokov, niektoré sú podľa náročnosti predlohy odporúčané skôr starším deťom, ale záleží na ich šikovnosti a schopnostiach.

Výroba plastelíny je možná aj v domácich podmienkach. Základom je soľ, múka olej, voda a potravinárske farbivo. Hoci táto modelovacia hmota nebude mať vlastnosti bežnej plastelíny, deti sa radi zabavia aj jej výrobou.

Kinetický piesok – tak trochu iná modelovacia hmota

Kinetický piesok nie je klasickou modelovacou plastelínou, napriek tomu sa z neho dá veľmi dobre tvoriť. Je ekologický, nelepí sa, nie je toxický a pôsobí, ako by bol tekutý. Doprajte vašim ratolestiam možnosť hrať sa na pieskovisku aj uprostred zimy. Pomocou modelovacieho piesku môžu robiť bábovky, stavať hrady alebo využiť vopred pripravené súpravy. Všetko potom možno veľmi jednoducho upratať, prípadne umyť vodou.

Radi vytvárate veci, ktoré vydržia? Fimo modelovacia hmota je to pravé pre vás

Hmota na modelovanie Fimo je veľmi populárna u pokročilejších modelárov a často sa využíva na modelovanie šperkov alebo dekorácií. Vytvorené dielo sa dáva zapiecť do rúry. Vďaka odolnosti, ktorú zapečením získa, sa môže ďalej spracovávať (brúsiť, maľovať, leštiť, lakovať). Fimo sa predáva v mnohých farbách, ktoré sa dajú rôzne miešať do najrôznejších odtieňov. Klasická biela farba však dáva priestor na následné vyfarbenie výrobku.

  • Modelovacia hmota radu Professional ponúka mäkší variant hmoty, ktorý je možné lepšie modelovať. Hodí sa pre pokročilejšie výrobky a je vhodná od 15 rokov.
  • Fimo hmota s označením Soft je ľahko spracovateľná, často v predaji v bielej farbe pre pohodlné neskoršie spracovanie. Odporúčaný vek je od 12 rokov.
  • Hmota na modelovanie Fimo Effect obsahuje špeciálne zmesi, vďaka ktorým má po vypálení rôzne efekty, ako napríklad svietenie v tme.

i

V akom balení je dostupná plastelína? Súprava často obsahuje modelovaciu hmotu aj príslušenstvo

Modelovacia hmota je dostupná v rôznych veľkých baleniach. Zatiaľ čo kinetický piesok je dostupný v baleniach od 1 400 g, malé balenie plastelíny má hmotnosť iba okolo 40 g. Záleží tiež na tom, či kupujete iba modelovaciu hmotu, alebo celú súpravu s príslušenstvom, ktoré je obvykle v podobe rôznych pomôcok, vykrajovačov, valčekov alebo hladidiel.

Bežná modelovacia hmota vás už omrzela? Skúste 3D modelovanie

3D modelovanie neobsahuje bežnú modelovaciu hmotu. Ide skôr o určitý typ 3D stavebnice, kedy deti skladajú jednotlivé kúsky hmoty do určitej podoby. Tieto súpravy obsahujú až 1 000 kúskov pripravenej modelovacej hmoty, majú tak naozaj veľkú možnosť prejaviť svoju kreativitu a vytvoriť zaujímavé diela. Navyše si vaše ratolesti precvičia svoju jemnú motoriku a priestorovú predstavivosť. Táto modelovacia hmota sa zapáči deťom od 4 rokov.

Chcete si užiť veľa zábavy, no trápi vás cena? Plastelína v menšej cenovej relácii bude presne to pravé pre vás.

Ako sa správne skladuje hmota na modelovanie

Hoci moderná plastelína už tak nevysychá, je dôležité ju po každom použití starostlivo uložiť. Uchovávajte ju v hermeticky uzavretých obaloch, ako sú plastové vrecká s uzáverom na zips alebo uzatvárateľné plastové nádoby. To pomáha zachovať vlhkosť modelovacej hmoty a zabraňuje jej vysychaniu. Uchovávajte plastelínu v chladnom a suchom mieste, ďaleko od priameho slnečného svetla alebo zdrojov tepla.

i

Zaujíma vás, aká je tá najlepšia plastelína? Recenzie našich zákazníkov vám poradia, ktorú modelovaciu hmotu zvoliť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Play-Doh Veľké balenie 20 ks Na sklade > 10 ks
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní a nevysychá, viacfarebná, vhodná od 2 rokov, 20 kusov v balení
17,90 €

2.
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní a nevysychá, vhodná od 2 rokov, 8 kusov v balení
6,70 €

3.
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní, umývateľná, v uzatvárateľnom balení, nelepí sa, netoxická a hypoalergénny, hladidlo, valček, tvorítko a forma súčasťou balenia, viacfarebná, vhodná od 3 rokov, hmotnosť 284 g, 1 ks v balení
15,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
195 položiek
5,0 30×
Play-Doh Veľké balenie 20 ks
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní a nevysychá, viacfarebná, vhodná od 2 rokov, 20 kusov v balení
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif11626
4,8 60×
Play-Doh – Balení tub
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní a nevysychá, vhodná od 2 rokov, 4 ks v balení, nie je možné zvoliť si konkrétny variant produktu
5,89 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAa6929
4,5
Play-Doh Továreň na čokoládu
Modelovacia hmota – mäkká a ľahko tvarovateľná, téma potraviny, tvorítko súčasťou balenia, červená, hnedá, modrá a zelená farba, vhodná od 3 rokov
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz02698
Fimo soft sada 12 farieb Basic - Modelovacia hmota
Varianty
4,9 14×
Fimo soft sada 12 farieb Basic
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná a do rúry, biela, čierna, červená, fialová, hnedá, modrá, oranžová, ružová, svetlosivá, tyrkysová, zelená a žltá farba, vhodná od 12 rokov, hmotnosť 25 g, 12 kusov v balení
Od  9,70 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif14140
4,5 11×
Inteligentná plastelína - Super Láva (meniaca)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nevysychá a interaktívny, oranžová a zlatá farba, vhodná od 4 rokov, hmotnosť 80 g, 1 kus v balení
9,10 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI007b
5,0
Fimo soft sada 24 farieb Basic
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, do rúry a netoxická, vhodná od 8 rokov, hmotnosť 600 g, 24 kusov v balení
Od  17,71 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif14141
4,9
Fimo professional 8041 – biela
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná a do rúry, svetlosivá farba, vhodná od 15 rokov, hmotnosť 454 g, 1 kus v balení
Od  11,48 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif14126
5,0
Inteligentná plastelína - Cesta časom (krištáľová)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nevysychá a interaktívny, modrá farba, hmotnosť 80 g
9,49 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI208
4,7
Inteligentná plastelína – Cencúľ (trblietavá, svietiaca)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, svietiaci, nevysychá a interaktívny, modrá farba, vhodná od 4 rokov, hmotnosť 80 g, 1 kus v balení
9,49 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif7102
4,2 24×
Play-Doh Bláznivé kaderníctvo
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní a nevysychá, téma kaderník, tvorítko súčasťou balenia, viacfarebná, vhodná od 3 rokov
Super cena
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15902
4,7 30×
Play-Doh Zubár Drill'n fill
Modelovacia hmota – mäkká a ľahko tvarovateľná, téma zubár, tvorítko súčasťou balenia, biela, červená, strieborná, zelená a zlatá farba, vhodná od 3 rokov, 6 kusov v balení
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15901
4,6 21×
Inteligentná plastelína – Krypton (svietiaca)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, svietiaci, nevysychá a interaktívny, biela farba, vhodná od 4 rokov, hmotnosť 80 g, 1 kus v balení
9,10 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI001
4,8 22×
Inteligentná plastelína - Chameleon (Teplocitlivé)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, teplocitlivá, nevysychá a interaktívny, zelená farba, vhodná od 4 rokov, hmotnosť 80 g, 1 kus v balení
9,49 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI003c
4,5 14×
Inteligentná plastelína – Slnečný svit (Teplocitlivá)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, teplocitlivá, nevysychá a interaktívny, oranžová farba, vhodná od 4 rokov, hmotnosť 80 g, 1 kus v balení
9,89 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI003
4,8
Inteligentná plastelína – Galaxia (trblietavá)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, svietiaci, skákacia, nefarbí, nevysychá, interaktívny, nelepí sa a netoxická, strieborná a sivá farba, hmotnosť 80 g
9,10 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI207
4,3
Hrnčiarsky kruh
Kreatívne tvorenie – na dve 1.5V batérie, balenie obsahuje hrnčiarsky kruh, farby a modelovaciu hmotu, odporúčaný vek od 8 rokov
18,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif4414
4,8 11×
Play-Doh Hravá kaviareň
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní a nevysychá, bábovky a tvorítko súčasťou balenia, viacfarebná, vhodná od 3 rokov
42,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz36110
5,0 11×
Play-Doh Zábavné rezance
Modelovacia hmota – téma potraviny, bábovky súčasťou balenia, viacfarebná, vhodná od 3 rokov, hmotnosť 280 g
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz22610
4,7 17×
Inteligentná plastelína – Aura (svietiaca)
Modelovacia hmota – mäkká, svietiaci, skákacia, nešpiní, nevysychá, interaktívny, nelepí sa a netoxická, modrá farba, hmotnosť 80 g
9,89 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI001c
4,9 12×
Play-Doh Barbecue gril
Modelovacia hmota – téma potraviny, červená farba, vhodná od 3 rokov, 1 kus v balení
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15904
4,6 12×
Inteligentná plastelína - Pacifik (meňavková)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, s trblietkami, nevysychá a interaktívny, modrá farba, vhodná od 4 rokov, hmotnosť 80 g, 1 kus v balení
9,10 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI172
5,0
Play-Doh Súprava pre najmenších Malý kuchár
Modelovacia hmota – v uzatvárateľnom balení a nelepí sa, téma potraviny, bábovky, forma, doštička, lis a krájač súčasťou balenia, biela, červená, oranžová, zelená a žltá farba, vhodná od 3 rokov, hmotnosť 255 g
18,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2218
4,7 15×
Play-Doh Zmrzlinová sada s polevou
Modelovacia hmota – ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní a v uzatvárateľnom balení, téma potraviny, tvorítko súčasťou balenia, viacfarebná, vhodná od 3 rokov, hmotnosť 970 g
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRApv00350
FIMO 8100 air basic 500 g biela - Modelovacia hmota
Varianty
5,0
FIMO 8100 air basic 500 g biela
Modelovacia hmota – ľahko tvarovateľná a umývateľná, biela farba, hmotnosť 500 g, 1 kus v balení
Od  3,64 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz20920

Plastelíny a modelovacie hmoty

hračkyVstúpte do sveta nekonečnej zábavy s modelovacou hmotou Play-Doh Premýšľate, ako zmysluplne zabaviť svoje dieťa a zároveň rozvíjať jeho kreativitu? Potom by vašej pozornosti nemala ujsť hra na modelovanie z Play-Doh. Nie je to len obyčajná modelína, ktorá deti zabaví len na pár minút a zanechá po sebe veľa neporiadku. S hrnčekmi Play...

Plastelíny a modelovacie hmoty

Modelovacích hmôt rôznych typov je dnes v ponuke skutočne ohromné ??množstvo. Chcete sa v nich vyznať?

Plastelína

Nestarnúci evergreen - zabaví deti na dlhé hodiny. Moderná plastelína nefarbí, nešpiní a nevysychá. Hranie s modelovacou hmotou rozvíja detskú fantáziu a tvorivosť, posilňuje a zlepšuje jemnú motoriku.

Fimo a polymérové ??hmoty

V súčasnej dobe sú tieto hmoty veľmi populárne. Využijú ich skôr pokročilejší modelári, v ponuke sú však aj hmoty Fimo Kids určené špeciálne pre deti. Po upečení v rúre tieto hmoty tvrdnú a stávajú sa veľmi odolnými. Potom ich možno prípadne ďalej spracovávať (brúsiť, maľovať, leštiť, lakovať). Polymérové ??hmoty umožňujú širokú škálu techník, vďaka ktorým z nich možno vytvárať skutočné umelecké diela a krásne šperky. Ponúkame tiež široký rad pomôcok a strojčekov určených na ľahšie spracovanie polymérových hmôt.

Hmoty tvrdnúce na vzduchu

Tieto hmoty možno ľahko tvarovať, ale na ich vytvrdnutie nie je potrebné používať rúru ani iné prostriedky. Stačí vymodelované predmety nechať vyschnúť na vzduchu (obvykle 24 hodín) a vaše dieťa tak získa krásnu a odolnú figúrku alebo hračku.

Inteligentná plastelína

Urobí radosť deťom, ale predovšetkým dospelým. Jej špeciálne vlastnosti pomáhajú uvoľňovať napätie a stres po dlhom dni v práci. Plastelínu možno ľubovoľne formovať a modelovať, skáče ako loptička a trhá sa ako papier. Na výber je široká škála zaujímavých farieb a typov.

Modelovacie herné súpravy

Dávajú detskej fantázii priestor naozaj sa vyblázniť. Pomocou strojčekov umožňujú deťom modelovať a tvarovať najrôznejšie motívy: raňajky, zmrzlinu alebo napríklad zvieratká. Zábava je na dlhú dobu zaručená.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné plastelíny a modelovacie hmoty Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie plastelíny a modelovacie hmoty Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie plastelíny a modelovacie hmoty Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii plastelíny a modelovacie hmoty recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií