AlzaPlus+ kancelář Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

oxy Street

Zobraziť katalóg
oxy Street
4,5 2 hodnotení
Školská súprava obsahuje batoh, 1 poschodový peračník, sáčok na cvičky
Kód:  HRAa8955 Produktové číslo:  0-210 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

oxy Street

Chcete svojho školáka poslať do školských lavíc len s tým najlepším vybavením? Stres sa zháňaním vám ušetrí praktická sada, v ktorej nájdete kombináciu toho najdôležitejšieho (ruksak, peračník a vak do telocviku) zladenú do trendy, neopozerané dizajnu. A od stresu z návratu do školy ulevíte i potomkovi – s novými věcmi bude mnohem radostnější!

7 dôvodov, prečo je Oxy Street skvelou voľbou

  • Pevné materiály (vrátane zipsov) vydržia viac ako jeden školský rok
  • Dostatok priestoru na všetko dôležité i nedôležité
  • Logické členenie vnútorného priestoru: už žiadne hledanie kalkulačky!
  • Batoh je naklonený elektronike, má vrecko na notebook aj mobil
  • Moderný, unisexový dizajn uchváti na prvý pohled
  • Ľahučký batoh unesie poriadnu dávku učebníc (až 8 kg)
  • Praktický peračník pojme písacie potreby, odkazy aj ťaháky

Čo sa skrýva pod britskou vlajkou?

Obávate sa drám a odporu pri návrate do školy? Premeňte tieto pocity v nedočkavosť a radosť z nových pomocníkov, ktorí budú vášmu školákovi každý deň robiť spoločnosť! So setom, ktorému okrem štýlu nechýba ani praktickosť. V dvojkomorovom batohu je jedna komora šitá na mieru prenášanie nielen ťažkých učebníc, ale tiež notebooku; malé vrecko potom čaká na mobilný telefón. Na oba boky výrobca umiestnil vrecká na fľašu s pitím či skladací dáždnik. Chrbát batohu sú prešitá a polstrovaná pre maximálne pohodlie.

V rovnakom dizajne je aj praktický vak, ktorý je úplne ideálny na cvičebný úbor do telocviku či na popoludňajšie aktivity. Či už váš potomok vyrazí len tak von, alebo na futbal, pevný "vrece" doma rozhodne nezabudne. Na rozdiel od iných vakov sa totiž môže pochváliť množstvom priestoru: do 34 × 44 cm sa už niečo zmestí!

Do školy chytro a po anglicky

Sadu dopĺňa peračník - etue v rovnakom dizajne, do ktorej sa vojde úplne všetko, čo školák bude potrebovať. Aby nie, veď má rozmery 20,5 × 10 × 5 cm. Netradičné vychytávkou je klopa s pútkami, ktorú nájdete na oboch stranách. Ak sa peračník nezmestí do batohu, jednoducho ho k nemu pripnete! Pod Union Jackom sa okrem množstva miesta skrýva aj malé vrecko na zips, ideálny na papieriky s poznámkami, odkazy alebo drobné.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre oxy Street Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oxy Street. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte oxy-Straße. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: oxi Street.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií