Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OZOBOT EVO biely

Zobraziť katalóg
OZOBOT EVO biely
4,8 5 hodnotení
Robot smart, interaktívny, edukatívny, ovládanie mobilom a tabletom cez aplikáciu Android a iOS, pripojenie cez Bluetooth programovanie pre najmenších, svetelné efekty, zvukové efekty a detekcia prekážok, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  EAOZ001e Produktové číslo:  OZO-070601-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OZOBOT EVO biely

Zábavná a nevšedná forma, ako deti naučiť základy programovania

Zoznámte sa s Ozobotom Evo – malým robotom, ktorý bude deti sprevádzať svetom programovania pomocou webového editora OzoBlockly – to všetko kreatívnou a zábavnou formou. Ozobot Evo sa osvedčí nielen ako inteligentná hračka, ale aj ako premyslená edukatívna pomôcka využiteľná v škole aj vo voľnočasových krúžkoch. Robotík neustále bliká sériou farebných LED diód, komunikuje cez Bluetooth 4.0 s dosahom až 10 m a dokonca je možné ovládať ho na diaľku pomocou bezplatnej aplikácie pre smartfóny a tablety.


OZOBOT EVO (biely)


Spontánny minibot s inteligentnou výbavou

Funkcia audio playbacku a autonómneho správania spôsobí, že robotík bezprostredne po prvom zapnutí začne jazdiť sem a tam, vydávať zábavné zvuky a blikať. Infračervené senzory, ktoré nájdete na jeho prednej i zadnej strane, zaručujú, že nenarazí do prekážky. Spodné senzory zase zodpovedajú za vodiace línie a rozlišovanie farieb, čím ovplyvňujú nielen zmenu farby LED diód, ale predovšetkým správne čítanie farebných príkazov – tzv. Ozokódov.


Vďaka silnej batérii bude OZOBOT EVO pracovať až hodinu bez prestávky

Intuitívne a vizuálne prehľadné ovládanie webového editora OzoBlockly vychádza z osvedčeného Google Blockly. Jednotlivé príkazy do seba zapadajú ako puzzle a tie konzistentné je na seba možné vrstviť. OzoBlockly je možné otvoriť v ľubovoľnom webovom prehliadači bez ohľadu na platformu. Programujte všetko od pohybu cez svetelné efekty až po zložité podmienené úkony. Dobite Ozobota cez micro USB port na jeho chrbte a sledujte, ako na jedno nabitie vydrží pracovať až hodinu bez prestávky.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Programovanie pre deti

Ovládanie
Mobilom, Tabletom Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Typ programovania
Kresliace, Pre najmenších Hotovo!
Špeciálne funkcie
Svetelné efekty, Zvukové efekty, Detekcia prekážok Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma tato verze vlastnost nebo moznost programovani typu: jed rovne dokud nenarazis na prekazku, potom doleva, opet rovne dokud nenarazis apod nebo je to zavisle na tom co mu clovek naprogramuje predem ? Dekuji

Dobrý den, co všechno je součástí balení? Děkuji

Diskusia a poradňa k OZOBOT EVO biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZOBOT EVO bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZOBOT EVO - Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZOBOT EVO - Weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZOBOT EVO Fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií