Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Paw Patrol Auto/hracia sada 2 v 1 – Chase

Zobraziť katalóg
Paw Patrol Auto/hracia sada 2 v 1 – Chase
Herná sada určené pre chlapcov a dievčatá, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAdn00528b Produktové číslo:  ASRT778988188910b
Paw Patrol Auto/hracia sada 2 v 1 – Chase Predaj skončil

Paw Patrol Auto/hracia sada 2 v 1 – Chase


Hrdinovia z obľúbeného seriálu Tlapková patrola majú novú misiu. Preto prichádza Chase vo svojom policajnom voze, aby pomohol svojim kamarátom. Po rozložení auta sa vnútri skrýva hracia súprava zobrazujúca akčnú scénu ako zo seriálu Paw Patrol. Traja priatelia čakajú na pomoc. Mačička Cali visí na balónikoch na streche, zajko uviazol pod krabicou a rodinka sysľov je uväznená pod spadnutým stromom. Pomôžte Chaseovi všetkých zachrániť. Z riadiaceho strediska vystreľte loptičky priamo do balónikov a dostaňte Cali bezpečne na zem. Tlačidlom zdvihnite krabicu a zachráňte zajačika. A posunutím stromu zachráňte rodinku sysľov. Keď sú všetci v bezpečí, zložte auto, usaďte Chasa a jeho kamarátov a môžete vyraziť za ďalším dobrodružstvom. Herná súprava auta a hracej sady 2 v 1 je určený pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Paw Patrol – Chase

  • Hrdinovia obľúbeného seriálu vyrážajú na misiu
  • Herná súprava Paw Patrol s Chasom a rozložiteľným autom na hraciu zostavu
  • Splňte tri misie a zachráňte kamarátov
  • Vrátane akčných figúrok a projektilov s loptičkami
  • Určené pre deti od 3 rokov

Obsah balenia:
1× rozkladacie auto
1× figúrka Chasa
1× figúrka mačičky Cali
1× figúrka zajačika
2× projektil s tenisovou loptičkou
1× návod


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznáte z
Labková patrola Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Labková patrola Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Paw Patrol Auto/hracia sada 2 v 1 – Chase Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tlapková patrola Auto/hrací sada 2v1 - Chase. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Paw Patrol Auto/Spielset 2in1 - Chase. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Paw Patrol Auto/Spielset 2in1 - Chase. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mancs őrjárat Autó/játékkészlet 2in1 - Chase.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií