PET AD homeoffice

Penové puzzle Mickey

Zobraziť katalóg
Penové puzzle Mickey
– obsahuje 8ks
Kód:  HRAif5528 Produktové číslo:  5900511605358

Penové puzzle Mickey

Osemdielne penové puzzle s obrázkami Mickey Mouse zaujme vaše dieťa na dlhú dobu. Dieliky o rozmere 32 × 32 × 1 cm padnú deťom skvele do ruky. Príjemná mäkká pena, z ktorej je puzzle vyrobené, bude šetrná k ich malým ručičkám. Vaše deti sa pomocou tejto zaujímavej hračky s motívmi Mickey Mouse naučia skladať rôzne tvary v rovine aj v priestore a získajú potrebné zručnosti v oblasti jemnej motoriky. Hračku  je možné využiť aj ako podložku, na ktorej sa vaše dieťa môže hrať. Penové puzzle sa hodí pre dievčatá aj pre chlapcov od veku dvoch rokov. 

Kľúčové vlastnosti penového puzzle Mickey

  • Vyrobené z príjemného materiálu
  • Dieliky penového puzzle skvele padnú deťom do ruky
  • Obrázky Mickey Mouse vaše dieťa zaujmú
  • Puzzle Mickey obsahuje osem dielikov na skladanie rôznych tvarov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Penové puzzle Mickey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pěnové puzzle Mickey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schaumstoff-Puzzle Mickey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schaumstoff-Puzzle Mickey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mickey egér Habszivacs Puzzle.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií