Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Periskop CUBS na detské ihrisko – červený

Zobraziť katalóg
Periskop CUBS na detské ihrisko – červený
Príslušenstvo na detské ihrisko – pre deti od 3 do 6 rokov
Kód:  HRAa3438 Produktové číslo:  5413050502014
Periskop CUBS na detské ihrisko – červený Predaj skončil

Periskop CUBS na detské ihrisko – červený

Periskop CUBS môžete použiť na detské ihrisko CUBS alebo aj na iný účel. Samotné primontovanie je veľmi jednoduché pomocou samorezných vrutov do dreva. S týmto periskopom si vaše deti užijú množstvo zábavy, pretože môžu ľahko pozorovať okolie pomocou dvoch vstavaných zrkadiel a vďaka tomu varovať ostatných pred blížiacim sa nebezpečenstvom. Z bezpečnostných dôvodov (pohľad do slnka) ide o bezpečnú atrapu určenú na detskú hru.

Špecifikácia:

  • Určené na súkromné použitie
  • Materiál: plast
  • Rozmery: 42 × 10 × 17 cm
  • 4 skrutky do dreva súčasťou balenia
  • Vhodné pre deti 3 – 6 rokov

Tovar je vyrobené v Európskej únii pre značku CUBS. Všetky výrobky CUBS boli testované a schválené v súlade s najnovšími európskymi normami a požiadavkami. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Periskop CUBS na detské ihrisko – červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Periskop CUBS k dětskému hřišti - červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Periskop CUBS zum Spielplatz - rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Periskop CUBS zum Spielplatz - rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CUBS Periszkóp játszótérre - piros.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií