Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Piatnik Brooklyn Bridge

Zobraziť katalóg
Piatnik Brooklyn Bridge
Puzzle – 1000 dielikov
Kód:  HRAdn00279 Produktové číslo:  5463

Piatnik Brooklyn Bridge

Všetkých milovníkov zložitých skladačiek puzzle a zároveň umeleckých diel zaručene zaujmú puzzle Piatnik s motívmi mesta. Postavte si Brooklyn Bridge, slávny visutý newyorský most na štýlovej fotografii. Potrápte na chvíľu svoje mozgové závity, dajte dokopy všetkých 1 000 dielikov a pokochajte sa pohľadom na toto jedinečné dielo. Obraz sa navyše po zarámovaní a zavesení na stenu bude skvele vynímať v každej izbe. Skladanie puzzle patrí medzi najobľúbenejšiu zábavu nielen detí, ale aj dospelých. Pomáha cibriť pamäť, podporuje logické uvažovanie a rozvíja predstavivosť.

Kľúčové vlastnosti puzzle Piatnik Brooklyn Bridge

  • Rad miest od Piatnik
  • Brooklynský most v New Yorku na štýlovej fotografii
  • Hotové puzzle možno zarámovať a zavesiť na stenu
  • Skladanie podporuje logické myslenie, pamäť a predstavivosť
  • Vyrobené z kvalitného materiálu
  • Zabavia deti aj dospelých

Brooklynský most v New Yorku

Brooklynský most v New Yorku patrí k najstarším visutým mostom na svete, bol otvorený už v roku 1883. Stavba trvala trinásť rokov. Meria 486 metrov a vedie cez rieku East River, ktorá spája Manhattan a Brooklyn. 3-mostové polia sú spojené dvoma piliermi, postavenými v novogotickom štýle, ktoré boli vo svojej dobe najvyššími stavbami na západnej pologuli.

Počet dielikov:
1 000

Rozmery hotového puzzle:
48 × 68 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Piatnik Brooklyn Bridge
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piatnik Brooklyn Bridge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Piatnik Brooklyn Bridge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Piatnik Brooklyn Bridge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Piatnik Brooklyn Bridge.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií