Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Plávacia vesta Mickey Mouse

Zobraziť katalóg
Plávacia vesta Mickey Mouse
Plávacia vesta – rozmery 51×46cm, odporúčaný vek od 3 do 6 rokov
Kód:  HRAa4355 Produktové číslo:  6942138913521 Stránky výrobcu

Plávacia vesta Mickey Mouse

Ak máte na starosti deti, ktoré ešte nevedia plávať, tak potom by medzi všetkými nafukovacími vecami, ktoré si beriete so sebou k vode, nemala chýbať táto plávacia vesta. Je vhodná pri prvom zoznamovaní s vodou, pri plachtení, a vôbec pri pohybe dieťaťa pri vode. Určite budete pokojnejší, keď vám dieťa na pláži na chvíľu zmizne z dohľadu a vy viete, že má na sebe vestičku.

Jednoducho sa istí 2 nastaviteľnými rýchloupínacími prackami. Vesta je vyrobená z pevného, a vopred otestovaného vinylu, určená je pre deti od 3 do 6 rokov, vo váhovej kategórii od 18 do 30 kg a s obvodom hrudníka do 70 cm. Pre deti bude určite atraktívne aj farebné vyhotovenie vesty, pretože na nej nájdu roztomilé postavičky Mickey Mousa a jeho priateľov.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Šírka
46 cm Hotovo!
Výška
51 cm Hotovo!
Typ
Vesta Hotovo!
Počet osôb
1 Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Rozmery

Šírka
46 cm Hotovo!
Výška
51 cm Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Vesta Hotovo!
Počet osôb
1 Hotovo!
Výbava
Opierka Hotovo!
Počet komôr
3 Hotovo!
Materiál
Vinyl Hotovo!
Nosnosť
30 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plávacia vesta Mickey Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plovací vesta Mickey Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PFD Mickey Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PFD Mickey Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mickey Mouse mentőmellény.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií