AD homeoffice AD homeoffice

Play-Doh 6 ks kelímkov žiarivej farby

Zobraziť katalóg
Play-Doh 6 ks kelímkov žiarivej farby
5 1 hodnotení
Kreatívna sada – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAjd0123 Produktové číslo:  5010993435944 Stránky výrobcu
Play-Doh 6 ks kelímkov žiarivej farby Predaj skončil

Play-Doh 6 ks kelímkov žiarivej farby

Zábava začína. Vybaľte žiarivofarebnú plastelínu zo šiestich kelímkov a podporte v deťoch ich prirodzenú fantáziu a kreativitu. Jednotlivé farby tejto obľúbenej modelovacej hmoty môžete vzájomne miešať a vytvárať tak nové a nové odtiene. Po hre plastelínu Play-Doh starostlivo uzavrite späť do krabičiek, kde na vaše deti počká do ďalšieho záchvatu kreativity.

Kľúčové vlastnosti Kreatívnej súpravy Play-Doh 6 ks kelímkov žiarivej farby

  • Mäkká modelovacia hmota Play-Doh v šiestich živých farbách
  • Pri správnom uschovaní do kelímkov nevysychá
  • Plastelína firmy Hasbro je zdravotne neškodná a nefarbí ruky
  • Rozvíja fantáziu a podporuje kreativitu
  • Podporuje hrubú aj jemnú motoriku

Deti zaujme, rodičov poteší

Klasická plastelína v detských ručičkách až nepríjemne mäkne, dieťa ju všade rozmaže a ono samotné má od nej zafarbené ruky. Od toho všetkého vás plastelína Play-Doh ušetrí. Modelovacia hmota firmy Hasbro nezanecháva stopy a ľahko sa dáva dole z takmer akéhokoľvek povrchu. Výtvory svojich detí môžete po práci schovať späť do uzatvárateľných kelímkov a vytiahnuť ich zas, keď z nich budete chcieť niečo nové vytvoriť. Alebo si ich môžete schovať na pamiatku, keď výrobok necháte vysušiť na vzduchu. Ani potom Play-Doh nestráca svoje sýte farby, vďaka ktorým zaujme nejedného malého umelca.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, proč není nikde uvedena hmotnost plastelíny v kelímku? Jsem první, komu to příjde divné? Nebo jen špatně koukám?

Diskusia a poradňa k Play-Doh 6 ks kelímkov žiarivej farby
Príslušenstvo pre Play-Doh 6 ks kelímkov žiarivej farby
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh 6 ks kelímků zářivé barvy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Set 6 Dosen lebendige Farben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Set 6 Dosen lebendige Farben. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh 6 darabos gyurma.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií