PET PET

Play-Doh balenie 40 ks téglikov

Zobraziť katalóg
Play-Doh balenie 40 ks téglikov
5 3 hodnotení
Modelovacia hmota pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 2 rokov
Kód:  HRAbz02695 Produktové číslo:  5010993696246

Play-Doh balenie 40 ks téglikov

Hádam neexistuje dieťa, ktoré by sa nerado hralo s plastelínou. S touto veľkou sadou 40 téglikov kvalitnej modelovacej hmoty Play-Doh od Hasbro sa vaše ratolesti vybláznia dosýta. Navyše tým podnietite ich tvorivosť a fantáziu, pričom sa zároveň šetrne rozvinie ich jemná motorika. Špeciálna Play-Doh plastelína je ľahko tvarovateľná a veľmi mäkká, zároveň nefarbí, nešpiní ani nevysychá. Zamestnajte svoje deti na dlhé hodiny hrania s týmto veľkým balením Play-Doh plastelíny v 40 farbách. Play-Doh sada je perfektná aj ako darček. 


Kľúčové vlastnosti veľkého balenia Play-Doh sady 40 ks téglikov

  • Kreatívna sada Play-Doh plastelíny od Hasbro
  • Veľké balenie 40 téglikov v rôznych farbách plastelíny
  • Play-Doh modelovacia hmota nefarbí, nešpiní a nevysychá
  • Je mäkká a dobre sa tvaruje
  • Rozvíja fantáziu a zlepšuje motoriku detí
  • Ideálna ako darček, na detskú oslavu alebo večierok
  • Vhodná už pre deti od 2 rokov

Plastelína Play-Doh rozvíja detskú tvorivosť a motoriku

Modelovacia hmota nazývaná plastelína je u detí populárna vari od nepamäti. Táto špeciálna plastelína Play-Doh od Hasbro sa môže pýšiť výbornými vlastnosťami, medzi ktoré patrí napr. to, že nefarbí, nešpiní a ani po čase nevysychá. Vďaka exkluzívnej metóde výroby ide o plastelínu veľmi mäkkú a ľahko tvarovateľnú. Hranie s modelovacou hmotou Play-Doh podnieti vo vašich deťoch fantáziu a kreativitu, pričom zároveň šetrne rozvíja ich jemnú motoriku. 

Bohatá sada so 40 téglikmi farebnej plastelíny Play-Doh

Kúpte svojim deťom perfektný darček, ktorý zároveň rozvinie ich schopnosti. S touto veľkou sadou Play-Doh plastelíny sa vyhrá aj niekoľko detí naraz a dozaista o nich na niekoľko hodín nebudete vôbec vedieť. V balení nájdete hneď 40 farieb, ktoré vaše deti uchvátia a budú si pripadať ako v plastelínovom nebi. 


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
2 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
2 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je hmotnost v balení? Jsou to ty velké či malé kelímky?

Diskusia a poradňa k Play-Doh balenie 40 ks téglikov
Príslušenstvo pre Play-Doh balenie 40 ks téglikov
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh balení 40 ks kelímků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Set mit 40 Dosen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Set mit 40 Dosen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh 40 db tégelyt tartalmazó csomag.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií