Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Play-Doh - Frozen Olaf na pláži

Zobraziť katalóg
Play-Doh - Frozen Olaf na pláži
5 1 hodnotení
Kreatívna sada - odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa7151 Produktové číslo:  5010994941956
Play-Doh - Frozen Olaf na pláži Predaj skončil

Play-Doh - Frozen Olaf na pláži

Plastelína je veľká zábava! Ešte väčšie zábavou sú ale kreatívne sady, vďaka ktorým vytvoríte hotové umelecké diela. Kreatívna sada Play-Doh - Frozen Olaf je toho dôkazom. obsahuje formy na výrobu veselého snehuliaka Olafa, 5 farebných plastelín a a tiež radu doplnkov, ktoré budete k hre s Olafom iste potrebovať. Presvedčte sa sami, koľko zábavy si užijete so snehuliakom, ktorý sa ocitol na slnečnej pláži - ale na rozdiel od skutočného snehuliaka mu horúco vôbec nevadí.

Plastelína je večná. Známa a obľúbená naprieč generáciami. Play-Doh je však viac než klasická plastelína. Nefarbí, nešpiní, pri správnom skladovaní nevysychá a navyše príjemne vonia. Vďaka nej sa deti učia spoznávať svet farieb, vlastnosti materiálu, ale aj jemnú motoriku a hľadanie spôsobov, ako preniesť svoju fantáziu do plastelínových výrobkov.

Obsah

  • Formičky
  • Nôž
  • Pečiatka pre výrobu slnečníka
  • Doplnky pre zostavenie Olafa
  • 2 štandardné plechovky Play-Doh Sparkle
  • 2 štandardné plechovky klasické Play-Doh
  • 1 malá plechovka klasické Play-Doh Branc Modeling Compound
 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh - Frozen Olaf na pláži Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh - Ledové království Olaf na pláži. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh - Gefrorenes Olaf am Strand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh - Gefrorenes Olaf am Strand. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh - Jégvarázs: nyaraló Olaf.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií