Alza pre firmy

Play-Doh Marvel - Drviaci Hulk

Zobraziť katalóg
Play-Doh Marvel - Drviaci Hulk
4,5 2 hodnotení
Kreatívna sada odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa2407 Produktové číslo:  5010994844462

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Play-Doh Marvel - Drviaci Hulk

Hrací set Play-Doh Marvel drviaci Hulk ti ukáže svoje silné ruky. Popupustite uzdu svojej fantázii a užite si nové dobrodružstvo. S novými Play-Doh téglikmi si užijete svojich obľúbených Marvel hrdinov. Zatlačením Hulk téglika predvediete silu Hulkových rúk, ktorou dokáže zničiť svojich protivníkov. Hulk je v balení s ďalším hrdinom Iron Manom, ktorý svojou pečiatkou vylepší svoju alebo Hulkovu výzbroj. Set obsahuje podstavec Basher, podstavec s pečiatkou a tri tégliky s Play-Doh plastelínou. Set je vhodný pre deti od 3 rokov.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky plastelíny a modelovacie hmoty od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh Marvel - Drviaci Hulk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Marvel - Drtící Hulk . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spiel-Doh Marvel - vernichtender Koloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spiel-Doh Marvel - vernichtender Koloss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh Marvel - Dühöngő Hulk.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií