Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Play-Doh Zmrzlinová súprava s polevou

Zobraziť katalóg
Play-Doh Zmrzlinová súprava s polevou
4,2 5 hodnotení
Kreatívne tvorenie – kreatívna sada na výrobu zmrzlinových pohárov z plastelíny, obsahuje stroj na zmrzlinu, 6 téglikov rôznofarebnej plastelíny, doplnky na prípravu zmrzlinových pohárov a 2 sirupy na ozdobenie (imitácia jahodovej a čokoládovej polevy), pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAdn00747 Produktové číslo:  5010993635863

Play-Doh Zmrzlinová súprava s polevou

Snáď neexistuje žiadne dieťa, ktoré by nemalo rado plastelínu. A ak sú ešte k tomu fanúšikmi všetkých farebných sladkostí, touto Play-Doh zmrzlinovou sadou s polevou ich určite potešíte! Prístroj na zmrzlinu so šiestimi téglikmi farebnej Play-Doh plastelíny, 2 fľaštičkami zdobiaceho sirupu a ďalšími doplnkami na prípravu zmrzlinových pohárov zaistí vašim deťom zábavu na celé hodiny, rozvinie ich kreativitu a jemnú motoriku. Obsluha zmrzlinového stroja Play-Doh je veľmi jednoduchá, stačí vložiť plastelínu, pretlačiť ju rukoväťou do požadovaného tvaru a potom výtvory dozdobiť sypaním alebo polevou Play-Doh Drizzle vo farbe jahôd či čokolády. Veľmi mäkká Play-Doh plastelína sa ľahko tvaruje a so svojimi pestrými farbami zaujme pozornosť každého dieťaťa od 3 rokov.


Kľúčové vlastnosti kreatívnej súpravy Play-Doh zmrzlinová sada s polevou

  • Kreatívna sada Play-Doh od Hasbro pre všetkých malých umelcov
  • Vďaka tomuto setu sa vaša ratolesť razom premení na skvelého cukrára
  • Obsahuje stroj na zmrzlinu so 6 téglikmi plastelíny Play-Doh, doplnky na prípravu zmrzlinových pohárov a 2 sirupy na dozdobenie
  • Tieto nové Play-Doh Drizzle sirupy napodobňujú jahodovú alebo čokoládovú polevu
  • Modelovacia hmota Play-Doh je mäkká a dobre sa tvaruje
  • Rozvíja fantáziu a zlepšuje motoriku detí
  • Zábavné tvorenie na dlhé hodiny
  • Kreatívna sada Play-Doh stroj na zmrzlinu s polevou je vhodná už pre deti od 3 rokov

Nechajte svoje deti rozvíjať ich kreativitu s Play-Doh sadou na zmrzlinu s polevou

Každé dieťa miluje sladké a niektoré zbožňujú ešte viac ich samotnú tvorbu. S touto kreatívnou sadou Play-Doh stroja na zmrzlinu s plastelínou a polevou sa dosýta vyblázni nejedno dieťatko pri tvorbe lahodne vyzerajúcich pohárikov so zmrzlinou. Vytváranie majstrovských diel s Play-Doh sadou od Hasbro nie je žiadna veda - stačí vložiť plastelínu, pretlačiť ju stlačením držadla a pomocou polevy a zdobiacej posýpky už dokonať zvyšok umenia.

Lahodne vyzerajúce sušienky a tortičky z plastelíny Play-Doh v pestrých farbách

Umožnite svojim deťom zaučiť sa v cukrárskom priemysle s týmto strojom na zmrzlinu od Play-Doh, vďaka ktorému si vaše ratolesti rozvinú tvorivosť a zlepšia jemnú motoriku. V šiestich téglikoch nájdu deti farebnú plastelínu Play-Doh, ktorá je veľmi mäkká, ľahko tvarovateľná a dajú sa tak s ňou tvoriť malé zázraky. Aj keď budú detské výtvory vyzerať na zahryznutie, plastelínu nejedzte.

Dozdobte krásne poháre so zmrzlinovou polevou alebo posýpkou

V tejto zmrzlinovej hracej sade pre deti od 3 rokov nájdete vôbec prvýkrát špeciálne sirupy Play-Doh Drizzle, ktoré napodobňujú čokoládovú alebo jahodovú polevu. Na záver môžete nechať deti posypať ich zmrzlinový výtvor farebnými ozdobami. Nezostáva nič iné, než si výborné zmrzlinové poháre poriadne vychutnať - ale radšej len očami.

Obsah balenia kreatívnej sady Play-Doh stroj na zmrzlinu a plastelína s polevou

  • Prístroj na výrobu zmrzliny
  • 6 téglikov s farebnou plastelínou
  • Poháriky
  • Lyžica
  • 2 farebné polevy Play-Doh Drizzle
  • 2 zmrzlinové lístky



Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Typ
Modelovacia hmota Hotovo!
Vlastnosti
Mäkká, Ľahko tvarovateľná, Nefarbí, Nešpiní, V uzatvárateľnom balení Hotovo!
Téma
Potraviny Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Modelovacia hmota Hotovo!
Vlastnosti
Mäkká, Ľahko tvarovateľná, Nefarbí, Nešpiní, V uzatvárateľnom balení Hotovo!
Téma
Potraviny Hotovo!
Obsah balenia
Tvorítko Hotovo!
Farba
Viacfarebná Hotovo!
Hmotnosť
397 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh Zmrzlinová súprava s polevou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Zmrzlinová sada s polevou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Kitchen Creations - Drizzy - Eismaschine mit Toppings. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Kitchen Creations - Drizzy - Eismaschine mit Toppings. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh fagylaltkészítő.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií