AD homeoffice AD homeoffice

Play-Doh - Zmrzlinový palác

Zobraziť katalóg
Play-Doh - Zmrzlinový palác
5 2 hodnotení
Kreatívna sada odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa8727 Produktové číslo:  5010994953997 Stránky výrobcu
Play-Doh - Zmrzlinový palác Predaj skončil

Play-Doh - Zmrzlinový palác

Plastelína je nestarnúci zdroj zábavy, ktorý vaše deti nikdy neomrzí. Plastelína Play-Doh nefarbí, nešpiní a nevysychá. Bola vyrobená novou metódou, aby bola ešte mäkšia a jednoduchšia na tvarovanie. Hranie s modelovacou hmotou vo vašich deťoch rozvíja fantáziu a tvorivosť a tiež posilňuje a zlepšuje jemnú motoriku. Teraz majú k dispozícii úžasný zmrzlinový palác na tú najúžasnejšiu točenú zmrzlinu. Vďaka špeciálnym kotúčom môžu vytvárať rôzne druhy zmrzliny so šľahačkou alebo s polevou a posypom. Fantázii sa v tomto prípade skutočne medze nekladú.

Kľúčové vlastnosti

  • Kreatívna sada Play-Doh
  • Zmrzlinový palác
  • Výroba najrozmanitejších zmrzlín s polevami a posypmi
  • Veľká variabilita vďaka početnému príslušenstvu
  • 6 téglikov s modelovacou hmotou
  • Play-Doh nefarbí, nešpiní a nevysychá
  • Je mäkká a dobre sa tvaruje
  • Rozvíja fantáziu a zlepšuje motoriku detí
  • Vhodná pre deti od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

obsah:
336 g plastelíny
štyri servírovacie nádoby, ku každej je ladiaci lyžička, dva zmrzlinové kornútky, jedna servírovací lyžička, kužeľ na kornútky, šesť kotúčov na točenú zmrzlinu

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh - Zmrzlinový palác
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh - Zmrzlinový palác. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh - Eispalast. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh - Eispalast. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh - Ice Cream palota.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií