PET AD homeoffice

PlayBIG Bloxx Masha a Bear Massey Garden

Zobraziť katalóg
PlayBIG Bloxx Masha a Bear Massey Garden
Stavebnica plast, 31 častí, v bo, vhodný od 18 mesiacov
Kód:  HRAif4098 Produktové číslo:  4004943570916
PlayBIG Bloxx Masha a Bear Massey Garden Predaj skončil

PlayBIG Bloxx Masha a Bear Massey Garden

Vaše deti milujú vás a medveď? Získajte tento dokonalý dar z populárnej série Masha a Bear. PlayBig Bloxx Masha a Bear Massey's garden sú plné chrumkavých mrkvy a sladkých jahôd. Deti môžu zdieľať ovocie a zeleninu s voľne žijúcimi zvieratami alebo produkovať dobré veci. Súprava sa dodáva v krabici, ktorá sa používa na ukladanie kociek. Po prehrávaní môžete súpravu vrátiť späť do krabice a pripraviť ju na prehrávanie alebo ju vziať so sebou na cestách. 

Kľúčové vlastnosti PlayBig Bloxx Mashine Garden

  • kompatibilné s inými súbormi
  • vrátane postavy Mashiho
  • obsahuje 31 častí súpravy

Zloženie PlayBig Bloxx Mashina Garden

Máša a medveď, s Garden medveď sa skladá z mrkvy a jahôd a kocky, ktoré si deti môžu zostať u zvieracích samolepky.PlayBig Bloxx Masha a Bear Massey Bear poskytujú deťom zábavné hodiny a hry. Skladá sa z 31 kusov kociek, veľkých základových dosiek, plôch, ovocia a zeleniny a znakov Mashi a krabice, do ktorej môže byť uložená celá sada.

Prečo PlayBig Bloxx Masha a Bear Massey Garden ?

Rozsiahla sada Masha a Bear umožňuje fanúšikom populárnej televíznej série hrať svoje vlastné príbehy so svojimi obľúbenými postavami, Mashi. Veľké kocky sú prispôsobené najmenším deťom, aby sa s nimi ľahko zvládli. Vhodia sa veľmi ľahko a ľahko sa dajú rozložiť. PlayBig Bloxx Masha a Bear Masha Garden sú súprava vhodná pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov a môže byť kombinovaná s inými modelmi . Sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu a ľahko sa čistí. 

hmotnosť:
600 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PlayBIG Bloxx Masha a Bear Massey Garden
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Mášina zahrádka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Mášina zahrádka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Mášina zahrádka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Mása kertje.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií