AD homeoffice AD homeoffice

PlayBIG Bloxx Myš a Bear Míša's House

Zobraziť katalóg
PlayBIG Bloxx Myš a Bear Míša's House
Stavebnica plast, 162 ks, rozmery 54 × 31 × 30 cm, vhodné od 18 mesiacov
Kód:  HRAif4105 Produktové číslo:  4004943570985
PlayBIG Bloxx Myš a Bear Míša's House Predaj skončil

PlayBIG Bloxx Myš a Bear Míša's House

Vaše deti milujú mužov a medvede? Získajte tento dokonalý dar z populárnej série Masha a Bear.PlayBig Bloxx Mouse a medveď Míša má všetko, čo bývalý medveď medveď potrebuje cítiť ako doma. Vo veľkom drevenom dome nájdete obývaciu izbu a spálňu. Súprava je dodávaná s podrobnými montážnymi pokynmi. 

Kľúčové vlastnosti PlayBig Bloxx Máša a Bear's Míša Bear

  • kompatibilné s inými súbormi
  • vrátane znaku medveďa a Mashiho
  • obsahuje 162 častí súpravy

Zloženie PlayBig Bloxx Masha a znáša Míšov dom

PlayBig Bloxx Set Masha a Bear Mise je dom malý fanúšik populárnej televíznej série veľa zábavy a vzrušujúce dobrodružstvo. Sada obsahuje 162 kusov, z ktorých môžete postaviť veľký drevený dom s obývacou izbou a spálňou. Vonku v prednej záhrade sú krásne kvety. K dispozícii je aj priestor na oddych a relaxáciu vďaka drevenej lavici a veľkému stolu. A ak svieti slnko, môžu odpočívať na veľkej terase na pohodlnom kresle.

Prečo PlayBig Bloxx Máša a Bear Míša House ?

Rozsiahle súprava Maša a Bear umožňuje fanúšikom populárnej televíznej série hrať svoje vlastné príbehy so svojimi obľúbenými postavami Masha a Bear. Veľké kocky sú prispôsobené najmenším deťom, aby sa s nimi ľahko zvládli. Vhodia sa veľmi ľahko a ľahko sa dajú rozložiť. PlayBig Bloxx Mouse a Bear Míša je sada vhodná pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov a môže byť kombinovaná s inými modelmi . Sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu a ľahko sa čistí. 

Hmotnosť: 2700 g

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PlayBIG Bloxx Myš a Bear Míša's House
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míšův dům. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míšův dům. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míšův dům. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Misa háza.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií