Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

PlayBIG Bloxx Máša a medveď – Míšov zimný dom

Zobraziť katalóg
PlayBIG Bloxx Máša a medveď – Míšov zimný dom
Stavebnica – plastová, 123 dielov, rozmery 49×30×23cm, vhodné od 18 mesiacov
Kód:  HRAif4106 Produktové číslo:  4004943571005
PlayBIG Bloxx Máša a medveď – Míšov zimný dom Predaj skončil

PlayBIG Bloxx Máša a medveď – Míšov zimný dom

Milujú vaše deti Mášu a medveďa? Kúpte im tento dokonalý darček z populárnej série Máša a medveď. PlayBig Bloxx Míšov zimný dom je replikou pôvodného Míšovho domova. Deti môžu rozvíjať svoju fantáziu a ponoriť sa do čarovného sveta veľkého hnedého medveďa a malého dievčatka. 

Kľúčové vlastnosti PlayBig Bloxx Míšov zimný dom

  • Kompatibilný s ostatnými súpravami
  • Postavičky medveďa a Máše
  • Obsahuje 123 dielov stavebnice

Zloženie PlayBig Bloxxu Míšov zimný dom


PlayBIG Bloxx Máša a medveď – Míšov zimný dom poskytuje malým fanúšikom populárneho televízneho seriálu veľa zábavy a vzrušujúceho dobrodružstva. Skladá sa zo 123 dielov, z ktorých môžete postaviť nádherný drevený zimný dom medveďa s obývacou izbou a spálňou. Súprava taktiež obsahuje vybavenie interiéru, ako sú lyže, pohodlné kreslo a ďalšie drobnosti. Vonku čaká veľký zimný svet so zamrznutým jazerom a snehuliakom. Súprava ďalej obsahuje postavičku medveďa a Máši v zimnom oblečení.

 

Prečo PlayBig Bloxx Míšov zimný dom?

Rozsiahla stavebnica Máša a medveď umožňuje fanúšikom populárneho televízneho seriálu zahrať si svoje vlastné príbehy so svojimi obľúbenými postavičkami Máši a medveďa. Veľké kocky sú prispôsobené tým najmenším deťom, aby sa im s nimi jednoducho manipulovalo. Veľmi ľahko do seba zapadajú a tiež sa dajú ľahko rozobrať. PlayBIG Bloxx Máša a medveď – Míšov zimný dom je stavebnica vhodná pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov a je kombinovateľná s ďalšími stavebnicami. Je vyrobená z kvalitného plastu a veľmi ľahko sa čistí. 

Rozmery: 49 × 23 × 30 cm

Hmotnosť: 1 700 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PlayBIG Bloxx Máša a medveď – Míšov zimný dom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míšův dům zimní. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míšův dům zimní. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míšův dům zimní. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Misa téli háza.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií