AD homeoffice AD homeoffice

PlayBIG Bloxx Máša a medveď Míšova izbička

Zobraziť katalóg
PlayBIG Bloxx Máša a medveď Míšova izbička
Stavebnica – plastová, 35 dielov, vhodná od 18 mesiacov
Kód:  HRAif4100 Produktové číslo:  4004943570930
PlayBIG Bloxx Máša a medveď Míšova izbička Predaj skončil

PlayBIG Bloxx Máša a medveď Míšova izbička

Milujú vaše deti postavičky Máše a medveďa? Kúpte im tento dokonalý darček z populárnej série Máša a medveď. PlayBig ponúka všetko, čo bývalý cirkusový medveď potrebuje, aby sa cítil ako doma. Izbu je možné ľahko zmeniť v obývačku s veľkým pohodlným kreslom, kozubom, stolom a veľkou chladničkou. Dodávané vo farebnej škatuli, do ktorej stavebnicu po ukončení hrania môžete uschovať. Tak bude vždy pripravená na ďalšie hranie, prípadne na cesty.

Kľúčové vlastnosti PlayBig Bloxxu Míšova izbička

  • Kompatibilný s ostatnými súpravami
  • Vrátane postavičky medveďa
  • Obsahuje 35 dielov stavebnice

Zloženie PlayBig Bloxxu Míšova izbička

Súprava PlayBig Bloxx Máša a medveď Míšova izbička poskytuje malým fanúšikom populárneho televízneho seriálu veľa zábavy a vzrušujúce dobrodružstvá. Súprava sa skladá z 35 dielov, z ktorých môžete postaviť nádhernú obývačku s kreslom, kozubom, stolom a veľkou chladničkou. Balenie ďalej obsahuje postavičku medveďa a čajovú súpravu.

Prečo PlayBig Bloxx Máša a medveď Míšova izbička?

Rozsiahla stavebnica Máša a medveď umožňuje fanúšikom populárneho televízneho seriálu vymyslieť si vlastné príbehy so svojimi obľúbenými postavičkami Máše a medveďa. Veľké kocky sú prispôsobené tým najmenším deťom, aby sa im s nimi ľahko manipulovalo. Veľmi ľahko do seba zapadajú a tiež sa dajú ľahko rozobrať. PlayBig Bloxx Máša a medveď je stavebnica vhodná pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov a je kombinovateľná s ďalšími stavebnicami. Je vyrobená z kvalitného plastu a veľmi ľahko sa čistí.

Rozmery: 23 × 14 × 17 cm

Hmotnosť: 600 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PlayBIG Bloxx Máša a medveď Míšova izbička
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Míšův pokojíček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Mascha und der Bär Mischas Zimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Mascha und der Bär Mischas Zimmer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayBIG Bloxx Mása és Medve a szobában.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií