PET Aplikace

Playmobil 6069 Kabriolet so surferom

Zobraziť katalóg
Playmobil 6069 Kabriolet so surferom
Stavebnica odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa9372 Produktové číslo:  4008789060693

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6069 Kabriolet so surferom Predaj skončil

Playmobil 6069 Kabriolet so surferom

Stavebnica Playmobil v podobe kabrioletu so surferom urobí radosť všetkým malým milovníkom teplých letných dní. So zeleným kabrioletom môžu zaviesť blonďavého panáčika na slnkom zaliatu pláž, kde si bude môcť užívať zvlneného mora. 

kľúčové vlastnosti

  • Táto hračka bude tvoriť perfektné zábavu pre každé dieťa a to nielen v lete
  • Štýlový roadster zavezie surfistov kamkoľvek budete chcieť
  • Súčasťou setu je tiež farebné doska, na ktorom bude blonďavý chlapík zjazdiť vlny
  • Stavebnica je vyrobená z kvalitného a pevného plastu, ktorý je ľahko umývateľný a nepúšťa farbu
  • V krabici sa nachádza 26 súčiastok
  • Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov

Dovezte surferov k moru

Dovezte mladého surfistov na slnkom zaliatu pláž obklopenú morom plným vĺn. So štýlovým kabrioletom vo svetlo zelenej farbe to pôjde ľahko. Auto je prepracované do detailov a panáčik sa do neho s prehledom zmestí aj s doskou, ktoré tvoria ďalší doplnok tejto skvelej letnej sady.

Rozvíja detské schopnosti

Na výrobu stavebnice bol použitý kvalitný plast, ktorý je umývateľný a nepúšťa farbu. Okrem toho, že vytvára skvelú zábavu pre každé dieťa, rozvíja tiež jeho predstavivosť, kreativitu a jemnú motoriku. Je prepracovaná do najmenších detailov, teda rozhodne zaujme na prvý pohled a bude skvelým darčekom pre každého malého človiečika.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky stavebnice Playmobil Prázdniny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6069 Kabriolet so surferom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6069 Kabriolet se surfařem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6069 Kabriolett mit Surfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6069 Kabriolett mit Surfer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLAYMOBIL® 6069 Surfer with Convertible.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií