Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Playmobil 6173 Veľkonočné Zajíčková škôlka

Zobraziť katalóg
Playmobil 6173 Veľkonočné Zajíčková škôlka
Stavebnica odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa9383 Produktové číslo:  4008789061737

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6173 Veľkonočné Zajíčková škôlka Predaj skončil

Playmobil 6173 Veľkonočné Zajíčková škôlka

So stavebnicou Playmobil s motívom Veľkonočné Zajíčková škôlky si vaše dieťa užije veľkú zábavu nielen na Veľkú noc. Je vyrobená vo veselých farbách, a tak rýchlo upúta každé detské očko. Súčasťou učebne v prírode sú tri roztomilí zajačikovia, rastliny a samozrejme školské pomôcky. 

kľúčové vlastnosti

  • Stavebnica bude perfektným doplnkom každej detskej izby nielen na Veľkú noc
  • V učebni dieťa nájde 3 zajačikmi, tabuľu, lavicu a ďalšie iné roztomilé doplnky
  • Celý set je vyrobený v pestrých farbách, aby upútal každé malé dieťa
  • Jednotlivé kusy stavebnice sú vyrobené z kvalitného umývateľného plastu, ktorý nepúšťa farbu
  • Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov

Skvelá zábava nielen na Veľkú noc

Motívom stavebnice sú zajačikovia učiaci sa o nebezpečné líške v prírodnej učebni, ktorá je vybavená veľkonočnými a jarnými dekoráciami. Ako tento príbeh bude pokračovať ďalej už je v réžii vašej ratolesti. Súčasťou balenia je dostatočné množstvo doplnkov, s ktorými sa každé dieťa zabaví dlhé hodiny. Nechýba tak ani jarné kvety, školské pomôcky alebo trávnik s cestičkou a vysokým stromom.

Kvalitné a ľahko umývateľný plast

Hračka je vyrobená z pevného plastu, ktorý je hygienický, ľahko sa očistí a nepúšťa farbu. Hodí sa pre všetky deti od 4 rokov a okrem zábavy pomáha aj rozvoju kreativity, fantázie a jemnej motoriky. Je prepracovaná do najmenších detailov a svojimi farbami zaujme každého malého človiečika.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6173 Veľkonočné Zajíčková škôlka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6173 Velikonoční zajíčkova školka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6173 Kindergarten des Osterhasen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6173 Kindergarten des Osterhasen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLAYMOBIL® 6173 Easter Bunny School.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií