Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Playmobil 6687 Stratený ostrov s Alienom a Raptorom

Zobraziť katalóg
Playmobil 6687 Stratený ostrov s Alienom a Raptorom
Stavebnica – odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa7559 Produktové číslo:  4008789066879 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6687 Stratený ostrov s Alienom a Raptorom Predaj skončil

Playmobil 6687 Stratený ostrov s Alienom a Raptorom

Chcete podporiť kreativitu a fantáziu svojich detí? Máte jedinečnú možnosť. Stavebnica umožňuje rozvíjať tvorivosť, hravosť a motorické schopnosti detí. Stavebnica Playmobil je vyrobená z hygienicky nezávadného materiálu, ktorý je umývateľný a nepúšťa farby. Dieliky stavebnice sú veľmi prepracované a tematicky zamerané. Často si budete chcieť postaviť stavebnicu, ktorá predĺži vaše chvíle strávené s deťmi. Nechajte sa unášať fantáziou spoločne s deťmi. Stavebnica obsahuje Aliena, ktorý miluje pobyt na ostrove plnom nebezpečenstva. Číha tam naňho raptor a cudzokrajný had. 

Dôvody na kúpu

  • Stavebnica rozvíjajúca tvorivosť, hravosť a motorické schopnosti
  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Pestrofarebné, prepracované dieliky
  • Hygienicky nezávadný, stálofarebný materiál
  • Motív: Alien na opustenom ostrove
  • Odporúčaný vek: od 5 rokov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6687 Stratený ostrov s Alienom a Raptorom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6687 Ztracený ostrov s Alienem a raptorem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6687 Lost Island mit Alien und Raptor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6687 Lost Island mit Alien und Raptor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil 6687 Űrlakó a rejtett szigeten.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií