AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Playmobil 6889 Auto správcu kempu

Zobraziť katalóg
Playmobil 6889 Auto správcu kempu
– odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAif1033 Produktové číslo:  4008789068897 Stránky výrobcu
Playmobil 6889 Auto správcu kempu Predaj skončil

Playmobil 6889 Auto správcu kempu

Nechajte svoje deti zažiť veľa dobrodružstiev so správcom kempu a jeho autom od Playmobil. Súčasťou balenia je dospelá postava a dve detské postavičky, ktoré zažívajú zábavné prázdniny. Vozidlo je vybavené mnohými doplnkami vrátane strešného nosiča a ťažného háku. Strecha auta sa dá oddeliť a na zadnú plochu sa môžu posadiť dve detské postavičky. Pre deti sú určené dva kajaky, ktoré sa dajú previesť na strešnom nosiči a ktoré plávajú na vode. Obe detské postavičky si môžu obliecť záchranné vesty. Pri hre budú deti rozvíjať svoju fantáziu a jemnú motoriku. Vhodné pre deti od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vozidlo vybavené strešným nosičom a ťažným hákom
  • Dve detské postavičky s kajakmi a záchrannými vestami
  • Dospelá postavička, ktorá môže riadiť vozidlo
  • Rozvíja detskú fantáziu a jemnú motoriku
  • Vhodné pre deti od 5 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6889 Auto správcu kempu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6889 Auto správce kempu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6889 Camp-Geländewagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6889 Camp-Geländewagen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil Vadízi kalandokra felkészülni! 6889.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií