Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pocket Money - Marvel prívesky

Zobraziť katalóg
Pocket Money - Marvel prívesky
Prívesok rôzne druhy, zabalené, nemožno poznať aký prívesok sáčok skrýva
Kód:  HRAa10595 Produktové číslo:  5011666088658

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pocket Money - Marvel prívesky Predaj skončil

Pocket Money - Marvel prívesky

Prívesky Pocket Money - Marvel sú skvelým darčekom pre všetky malé zberatelia. V jednotlivých sáčkoch sa ukrýva vždy ibajeden zberateľský prívesok s figúrkou obľúbeného superhrdinu, pričom nemožno poznať, ktorý sa vo vnútri práve nachádza. Obdarovaný tak zažíva vzrušujúce moment prekvapenia, keď otvára sáčok s príveskom. Vytvára si svoju vlastnú zbierku a figúrky môže vymieňať s kamarátmi. Prívesky sú ideálne pre zavesenie na kľúče, školský batoh a puzdro na perá.

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Poznámka:
» Všetky LEGO prívesky a kľúčenky

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pocket Money - Marvel prívesky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pocket Money – Marvel přívěsky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Taschengeld - Wunder-Anhänger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Taschengeld - Wunder-Anhänger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pocket Money - Címkék Marvel.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií