Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Policajné auto

Zobraziť katalóg
Policajné auto
– odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa7928a Produktové číslo:  ASRT8590756845298

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Policajné auto

Detská kolekcia hračiek City Collection predstavuje tri autá, ktoré potrebujú k svojej každodennej ťažkej práci hrdinovia všedných dní – hasiči, záchranári a polícia. Autíčko Polícia je vhodné pre deti od 3 rokov. Funguje na baterky a pri hre s týmto autíčkom môžu deti zapnúť výstražné svetlá aj sirénu. Všetci ostatní vodiči tak spoznajú, že ide auto, ktoré potrebuje prednostne dôjsť k nehode, alebo ktoré potrebuje chytiť lupiča. Auto je určené hlavne chlapcom, ale páčiť sa bude určite aj dievčatám. Autíčko využijú deti pri hre na zlodejov a policajtov, môže byť ale základom mnohých dobrodružných prípehov. Dajte deťom šancu spoznať dôležitosť troch výnimočných povolaní, zaobstarajte im auto z kolekcie City Collection!

Vlastnosti auta

  • Predstavuje vozidlo polície
  • Patrí do kolekcie áut City Collection
  • Je vhodné pre deti od 3 rokov
  • Funguje na batérie
  • Je možné zapnúť výstražné svetlá
  • Má zvukové efekty
  • Jeho výška je 12 cm, šírka 9 cm a dĺžka 21 cm

Polícia, pre bezpečie a príjemný pocit istoty

Krásna a realisticky vyzerajúca hračka je ako stvorená na vymýšľanie rôznych príbehov a rozvíjanie fantázie vašich detí. Skvele na nej môžete dieťaťu vysvetliť, na čo polícia v našej spoločnosti slúži a ako dokáže ľuďom pomáhať a chrániť ich. Dôležité ale tiež je, vštepiť dieťaťu, ako je táto práca náročná a že sa nesmie zneužívať, pretože by to mohlo stáť životy iných ľudí. Táto jedinečná hračka môže byť vhodnou didaktickou pomôckou, s ktorou môžete dieťaťu ukázať rôzne situácie, ktoré môžu v bežnom živote nastať. Hrajte sa so svojími deťmi a učte ich zábavnou formou!

 

 
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, má tohle autíčko otevírací i zadní dveře - kufr? Děkuji moc.

Diskusia a poradňa k Policajné auto
Príslušenstvo pre Policajné auto Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Policejní auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polizeiauto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polizeiauto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rendőrautó.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií