AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

pony

Zobraziť katalóg
pony
Detský ruksak odolný školské, ergonomicky tvarovaný chrbtový panel, pevná konštrukcia, reflexné prvky, rozmer: 37 × 32 × 22cm, hmotnosť do 1kg
Kód:  HRAkn0728 Produktové číslo:  8591577039286 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

pony

S ergonomickým školskom batohom Pony budú deti do školy chodiť radi, zaujme je svojím nádherným dizajnom tmavo modrej a sýto ružovej farby s obrázkami koníka a kvietkov. Jeho veľkou prednosťou je nízka hmotnosť iba 1 kg, pevná konštrukcia a kvalitné prevedenie. Vďaka anatomicky tvarovanému chrbtovému panelu na chrbte perfektne sedí a školákom sa tak bude veľmi pohodlne nosiť.Vymožeností je aj hrudný pás pre optimálne rozloženie záťaže a nastaviteľné, široké, mäkké popruhy podľa výšky dieťaťa. Školská aktovka je vhodná pre Zacka prvého stupňa základnej školy.Pre väčšiu bezpečnosť je vybavená reflexnými prvkami, ktoré zaručujú lepšiu viditeľnosť dieťaťaza zhoršených svetelných podmienok. 

kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť a pevná konštrukcia
  • Ergonomicky tvarovaný chrbtový panel
  • Hrudný pás pre optimálne rozloženie záťaže na chrbte
  • Nastaviteľné, široké, mäkké popruhy
  • reflexné prvky
  • Priestranné komory a vrecká s pevnými zipsami

Veľa úložného priestoru

Batoh ponúka veľa úložného miesta, do priestranných komôr opatrených pevnými zipsy sa zmestia bez problémov všetky učebnice, zošity a ostatné školské pomôcky. Pevná prepážka zaisťuje prehledné rozdelenie vnútorného priestoru. Do predné vrecká so zapínaním na zips môžete uschovať peračník či desiatu. Bočné strany batohu disponujú vreckami, do ktorých sa zmestí fľaša na pitie a ďalšie drobnosti. Pohodlný, odolný a praktický ruksak Pony sa stane nepostrádateľným každodenným pomocníkom každého školáka.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre pony Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pony. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pony. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pony. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pony.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií